FOTBAL  »  Superliga  »  RIVALITATE

Dan Petrescu are un nou mesaj pentru Mihai Stoica: "Ştiu ce vrea" » Ce rezultat îşi doreşte în Derby

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 18:14

Dan Petrescu a avut un nou mesaj pentru Mihai Stoica, după schimbul de replici avut de cei doi la finalul meciului direct dintre FCSB şi CFR Cluj (1-1).

Tehnicianul CFR-ului a lucrat alături de Mihai Stoica în perioada petrecută de cei doi la Urziceni, când ialomiţenii au câştigat titlul, în 2009. 

"Cei de la Steaua fac mereu aceleaşi lucruri. Poate că în urmă cu 5 sau 10 ani mă agitam şi eu, dar acum îl cunosc foarte bine pe conducătorul de acolo, a lucrat cu mine şi ştiu ce poate, ştiu ce vrea să obţină", a spus Dan Petrescu, citat de TV Telekom Sport.

Antrenorul clujenilor a adăugat că-şi doreşte o remiză în meciul dintre FCSB şi Dinamo, pentru că este un rezultat care ar avantaja CFR.

"Ca să fiu sincer, cel mai bun rezultat pentru noi la FCSB - Dinamo este un egal", a afirmat fostul fotbalist al Stelei. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
florar
florar  •  24 Septembrie 2017, 20:07
Postat de amicu pe 24 Septembrie 2017, 19:37

Parcă nu știe toată România că MM și Becali sunt doi bufoni care pe plan sportiv sunt niste looseri și încercă tot felul de jocuri retarde încercând să atragă atenția asupra altei echipe sau să își destabilizeze adversarul prin niste oferte de 2lei la.jucatori.

Deci asta spune jurnalistul? Reda spusele cui? Mare e gradina...

florar
florar  •  24 Septembrie 2017, 20:06
Postat de ungurul_vesel pe 24 Septembrie 2017, 19:34

Daca antrena pe fcsb atunci il faceai cel mai mare antrenor din toate timpurile. P.S. MM nu era prin preasjma ca era ocupat cu "facebucul".

Pai desigur esti echidistant! Eu fac referire la o pozitionare a lui Mara si la ,,agitatatia,,lui Petrescu...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  24 Septembrie 2017, 19:34
Postat de florar pe 24 Septembrie 2017, 18:57

Civilizatul de Mara nu spune nimic?Petrescu vorbeste de,,agitati,,?!Pai el era parca un leu in cusca la meciul direct si MM nu era prin prajma.

Daca antrena pe fcsb atunci il faceai cel mai mare antrenor din toate timpurile. P.S. MM nu era prin preasjma ca era ocupat cu "facebucul".

Vezi toate comentariile (11)
Comentează