FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Dan Petrescu așteaptă oferte din Liga 1: "Doar nu o să stau acasă!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2016 15:56

Dan Petrescu (48 de ani) s-a despărțit de Kuban Krasnodar și spune că e pregătit să revină în Liga 1, unde în sezonul 2008-2009 a câștigat campionatul cu Unirea Urziceni.

"Nu am planuri, nu cred că este momentul să fac vreun pas până la iarnă. Mă gândesc însă la orice, inclusiv să revin în Liga 1, m-am mai întors. Nu există ofertă din străinătate și doar nu o să stau acasă. Nu e stilul meu!

Au fost și rezultatele de vină, trebuia să se schimbe ceva la echipă. Sincer, în ultima perioadă n-am mai urmărit Liga 1, m-am pus la punct doar cu rezultatele”, a declarat Dan Petrescu.

"Bursucul" a vorbit și despre perioada petrecută la Kuban Krasnodar: "Normal că sunt dezamăgit. Multe lucruri nu au mers bine, dar nici nu aș vrea să comentez mai mult. Ceea ce pot spune este că sunt mari probleme cu banii și că fanii sunt disperați. 

Nu regret că am fost la Kuban pentru că am avut și am încă o relație bună cu fanii. V-am spus însă că sunt foarte mari probleme acolo. Chiar le este frică să nu dispară clubul. Ceea ce sper și eu, să nu dispară".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
sherlock
sherlock  •  09 Octombrie 2016, 00:10

Ca antrenor în România are două performanţe cu cântec (gurile rele spun că în ambele cazuri au existat aranjamente de culise) 1. Titlul de campioană cu Unirea Urziceni 2. Supercupa României cu ASA TG. Mureş

zecs93
zecs93  •  08 Octombrie 2016, 22:16

eu pe dan petrescu, chiar daca e stelist, l-as vedea la Dinamo antrenor !!!

babahuda
babahuda  •  08 Octombrie 2016, 17:27

pe cine vrei sa mai intepi ..faci contract f mare pe perioada mare 3-4 ani si dupa un an daca numai putin echipa vrea sa scape de tine si nu poate decat daca iti plateste contractul pana la finalul lui ..asa mai faci banu ca performante IOC .tepe dupa tepe ..cine *** sa te mai angajeze cand tu esti dat afara si trebuie cluburie sati dea si o gramada de bani ..ai din ce trai ..sau ia o echipa in liga 1 sa nu te intereseze salariu ,,sal faci modic ca amrica la fcb ..salariu pe economie si sa fi platit din bonusuri de performanta ..nu cred ca accepti ca performanta IOC ..poate da afara george culu bine sudat *** reghe si te aduce ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează