FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 21:30, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Dan Petrescu atacă din nou: "Am cerut de mai mult timp conducerii să facă ceva!" + Care crede că e cea mai bună echipă din Liga 1 în acest moment

Dan Petrescu FOTO: Cristi Preda
Dan Petrescu FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2018 17:49

Resimțind tensiunea victoriei dramatice cu CSU Craiova, scor 1-0, Dan Petrescu (50 de ani) îndeamnă jucătorii la concentrare maximă în duelul cu Astra, echipă pe care o consideră revelația play-offului.

  • Astra Giurgiu -  CFR Cluj se joacă duminică, de la 21:30, e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV.

"Am început săptămâna mai relaxați, nu am făcut antrenamente prea solicitante, dar sper că în aceste două zile să fie mai concentrați băieții. Presiunea este acum pe noi, mai ales că vom juca din nou primii.

Am solicitat de foarte mult timp conducerii să ceară organizatorilor competiției ca ultimele partide să se joace în același timp, ar fi normal ca meciurile pentru titlu să se joace în aceeași zi, la aceeași oră. Nu mi se pare fair-play că noi mai mereu jucăm înaintea celor de la FCSB", a declarat Dan Petrescu la conferința dinaintea meciului cu Astra.

"Mulțescu a schimbat fața Astrei"

"Întâlnim cea mai bună echipă din play-off, pentru că de când Mulțescu a găsit sistemul cu 5 fundași, Astra se descurcă foarte bine. Le-am spus băieților, dacă vreunul va face o greșeală gravă, asta va costa toată echipa, toată munca noastră. Va fi foarte greu să ne creăm ocazii cu Astra, iar dacă Astra va deschide scorul, ne va fi extrem de dificil să mai egalăm.

Ultima echipă care și-a creat multe ocazii cu ei a fost FCSB, însă Astra a jucat cu 4 fundași. De când au acest sistem cu 5 apărători, s-a schimbat fața echipei.

Vom simți lipsa lui Boli, am pierdut 3 jocuri în acest campionat, în niciunul dintre acele partide nu a jucat Kevin Boli, putem spune că e invincibil".

Vezi și: CFR Cluj se amuză pe situația de la FCSB! Ironii și săgeți între rivale cu două etape înainte de final

Discurs războinic al căpitanului Camora: "De ce să fim pe locul 2 când putem lua trofeul?" + Replica după laudele primite de la Gabi Balint

PROGRAM PLAY-OFF

Viitorul - Poli Iași, vineri, 21:30
Astra Giurgiu - CFR Cluj, duminică, 21:30
U Craiova - FCSB, luni, 20:34

PROGRAM PLAY-OUT

FC Voluntari - Sepsi, sâmbătă, 13:00
Dinamo - FC Botoșani, sâmbătă, 21:30
Chiajna - Gaz Metan, duminică, 13:00

CLASAMENT PLAY-OFF

screenshot 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
cristi_oase
cristi_oase  •  11 Mai 2018, 22:39
Postat de Cojocariu Iosif pe 11 Mai 2018, 22:00

Petrescu termina cu lamentările și castiga titlu...ești antrenor bun dar clachezi la presiune...fa-ma să-mi cer scuze...

Daca o sa castige il lasi sa te si pedepseasca un pic .))))))))))))))))) Forta Steaua !!!!!

cristi_oase
cristi_oase  •  11 Mai 2018, 22:35
Postat de cluj_cluj pe 11 Mai 2018, 22:16

Pai e

Si justitia e dreapta ? Sau poate asa se vede la cluj .

cluj_cluj
cluj_cluj  •  11 Mai 2018, 22:16
Postat de cristi_oase pe 11 Mai 2018, 21:38

Contestal pe mazare udrea si toti disparuti din tara asta , contesta dosarele revolutiei si mineriadele dosarul fni colectiv si alte dosare uitate in care au murit oameni. Acum spunele familiilor lor ca justitia e dreapta . Si Gigi Becali e marele infractor .

Pai e

Vezi toate comentariile (28)
Comentează