FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu continuă ofensiva la adresa arbitrajelor: "Peste tot suntem strigați hoții! Dar noi nu vom mai primi penalty în deplasare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 20:56

CFR Cluj joacă duminică, de la ora 18:00, cu Gaz Metan. Azi, Dan Petrescu a susținut o conferință de presă în care continuă războiul cu oamenii care contestă arbitrajele CFR-ului.

La rândul său continuă să pună presiune pe arbitraje,fiind nemulțumit de felul în care a fost condus la meciul de Cupă cu FC Botoșani, pierdut la penalty-uri.

"Peste tot, în orice oraș mergem, din minutul 1 până în minutul 90 se strigă hoții. De când iese arbitrul pe tunel e hoț, noi suntem hoți, ce să mai fluiere, îi tremură fluierul!

Nu cred că vom mai primi penalty în deplasare, dacă vom primi e o minune. Și să-l omoare pe un jucător, pe cuvânt, nu glumesc, și eu nu cred că vom primi", a spus Petrescu conform TV Digi Sport.

...acuze la adresa Botoșaniului: ”Când joci la Botoșani, orice e posibil. Și când joci 14 contra 11, e greu. Aveți faze clare. Vă puteți uita la ele. Echipei nu am ce să-i reproșez. A jucat bine, am dominat meciul. Am avut două goluri, am avut penalty, roșu, tot ce vreți. Am scăpat singur cu portarul, tușierul ne-a oprit. Dacă ne opresc arbitrii, noi ce să facem? Suntem cea mai dezavantajată echipă". 

"La Viitorul am avut penalty clar, la Botoșani, în campionat am avut clar, azi, la fel. Toată lumea țipă împotriva noastră. Dacă cei de la CFR nu vorbesc, vorbesc eu. Arbitrii au câștigat meciul împreună cu adversarii.

Dacă noi suntem hoți, cei de la Botoșani ce mai sunt? Am jucat trei meciuri cu ei și ne-au făcut pilaf în trei meciuri. M-am săturat. Poate hoții sunt în altă parte. Suntem arbitrați foarte rău", a spus Petrescu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
wertusi
wertusi  •  29 Octombrie 2017, 15:48
Postat de baruch pe 28 Octombrie 2017, 22:27

bai, asta delireaza? dupa ce, pe vremea basecului a furat 3 campionate (care ar trebui anchetate, dar de cine? de corduta?), spune despre echipa asta de talhari ca e "furata"??? cum? cate penaltyuri au...hai ca ma ia scarba.

delirezi CFR Cluj a castigat pe teren tot , alta echipa acum pe 2 a furat si fura de rupe . Aceasta echipa e condusa de 2 fosti puscariasi .

bogdanstate
bogdanstate  •  29 Octombrie 2017, 15:14

Bravo Dane, Continua sa te plangi de arbitraje, poate... poate se intorc arbitrajele cu care ai batut Dinamo , Craiova etc. Asa te poti detasa in varful clasamentului. Ce nu poate face jocul echipei, poate face arbitrul. Stii ce e foarte dubios? E ca CFR , cu penalty-urile primite, a castigat puncte. Altii doar si-au rotunjit golaverajul. Ce vrea oare sa insemne asta? Ce soarta au unii...!

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  29 Octombrie 2017, 09:26

ce vrajeala pe asta, auzi la el =)))e normal sa strige la voi hotii dupa ce ati aparut(pana si) in topul unei televiziuni din Portugalia ca sunteti in primele 10 cele mai corupte cluburi din europa, toata lumea stie cum ati luat voi titlurile in trecut, inclusiv lusitanii care au trecut pe la voi, astfel s-a aflat si pe la televiziunile lor din Portugalia ce hram purtati voi, hotilor

Vezi toate comentariile (28)
Comentează