FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 2-2

Contraperformanță fără precedent pentru Dan Petrescu la CFR Cluj » Borna negativă atinsă după egalul cu Sepsi

Dan Petrescu / foto: Raed Krishan (GSP) +13   FOTO
Dan Petrescu / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 12:33 / Actualizat marti, 07 martie 2023 13:27

După Sepsi - CFR Cluj 2-2, Dan Petrescu a bifat o contraperformanţă nemaiîntâlnită pe banca grupării din Gruia, șase meciuri la rând în campionat cu gol primit! 

N-a fost seara ideală pentru Dan Petrescu la Sfântu Gheorghe. „Feroviarii” au primit gol rapid, apoi CFR a răsturnat scorul până la pauză, însă golul egalizator al lui Safranko a consfințit un egal care n-a ajutat-o prea mult pe campioana en-titre. 

Dan Petrescu și o contraperformanță fără precedent la CFR Cluj 

Așadar, a fost pentru prima dată în 153 de meciuri strânse de Petrescu ca antrenor la CFR când adună 6 partide consecutive cu gol încasat! Cele șase meciuri: 2-2 vs. Sepsi, 2-1 vs. UTA, 5-2 vs. Petrolul, 3-1 vs. FC Argeș, 0-2 vs. Universitatea Craiova, 0-1 vs. FCSB.

Ultima oară când CFR n-a primit gol în campionat a fost pe 30 ianuarie, 1-0 cu Voluntari.

Totodată, e doar pentru a patra oară în carieră în Superliga României când înregistrează o astfel de contraperformanţă, precedentele fiind în perioada în care a antrenat Sportul (2004/05 - de două ori) şi Unirea Urziceni (2007/08).

VIDEO Cum a marcat CFR Cluj în deplasarea de la Sfântu Gheorghe

Oboseală? Nu cred. Echipa arată bine fizic. Știam că vor veni peste noi, păcat că n-am reușit să ținem avantajul de un gol. Cu U Cluj va fi frumos, o sărbătoare.

- Ciprian Deac, mijlocaș CFR Cluj

FOTO. Imagini spectaculoase surprinse în duelul Sepsi - CFR Cluj

+22 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Ciprian Deac, tranșant după Sepsi - CFR Cluj: „Dacă suntem obosiţi, să stăm acasă!”

CFR, revenire în 4 minute cu Sepsi » Cum au marcat clujenii în deplasarea de Sf. Gheorghe

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
Cormiz
Cormiz  •  07 Martie 2023, 15:53

Iar ați început? "Steaua în top 20 mondial" și " CFR contraperformanta fără precedent." CFR e bine mersi, locul3 la un punct în spatele Farului după 50 demeciuri fata de 30 ale celorlalte competitoare. A părăsit decent cupele europene. Radu Naum s-a arătat mirat ca Dan Petrescu a vorbit de o conspirație împotriva echipei sale, dar chiar el a ironizat grobian notițele lui. Ei, uite ca spre supărarea unora, notițele dau roade, CFR ul joaca bine și foarte bine. Ca mai ia goluri, da, dar și câștigă. Următorul examen cu U Cluj este hotărâtor pentru titlu. În fata unui stadion plin

Vezi toate comentariile (1)
Comentează