FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - CFR CLUJ 0-2

Dan Petrescu, dezvăluiri din vestiar după victoria cu Iași: "Le-am spus la pauză că vom pierde". Își critică un fotbalist

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 23:09

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre succesul obținut de echipa sa pe terenul lui CSM Poli Iași, scor 2-0.

"Bursucul" a mărturisit că nu a fost mulțumit cu prestația jucătorilor săi din prima repriză, în ciuda faptului că aceștia punctaseră de două ori. "Le-am spus că dacă nu revizuim atitudinea, vom pierde meciul", a spus acesta. 

"Suntem singura echipă care a jucat trei meciuri în deplasare, n-am avut noroc la tragerea la sorți, dar rezultatele au fost peste așteptări. E ok că am făcut 10 puncte, eu voiam 12, dar e bine și așa.

Nu am jucat atât de bine azi, parcă nu am fost noi. Norocul a fost însă de partea noastră. La pauză am fost foarte supărat și am spus că dacă nu ne revizuim atitudinea vom pierde meciul. Repriza a doua a fost mult mai bună, am controlat jocul, dar nu am înscris.

Cei de la CSM Poli Iași au jucat peste așteptări, se vor bate la play-off după părerea mea.

Ne așteaptă un meci greu cu Dinamo, o echipă foarte bună, cu antrenor bun, jucători buni și mulți fani. Cred că va fi un stadion plin și va ieși un spectacol adevărat", a declarat Dan Petrescu, la TV Dolce Sport

"Le-am cerut să jucăm doar din două sau trei atingeri, Manea făcea driblinguri prin minutul 92. Am așteptări mari de la el, dar e tânăr și are timp să învețe din greșeli" Dan Petrescu

Vezi aici cum s-a scris povestea meciului CSM Poli Iași - CFR Cluj 0-2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
10203352718936238
Oprea Iulian Bogdan  •  06 August 2017, 10:37

Deocamdata nu sunt impresionat de CFR. Daca este sa te iei dupa Dan Petrescu, in play-off vor juca vreo 10 echipe: i-a bagat si pe Gaz Metan si pe Iasi, despre care a spus ca va fi greu sa le bata cineva. Singurul meci mai greu, cu Botosaniul, a dat chix. Sa vedem momentul adevarului, cu Dinamo.

para.para
para.para  •  06 August 2017, 10:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scufita.rosie
scufita.rosie  •  06 August 2017, 03:18

Ne vedem etapa viitoare ;) pupici ^^

Vezi toate comentariile (11)
Comentează