FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu distruge jucătorul dorit de FCSB: "N-a făcut nimic pentru CFR. Mi se pare incredibil"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 20:34

Billel Omrani (24 de ani) a marcat doar două goluri pentru CFR Cluj în acest sezon, însă atacantul e dorit de FCSB, lucru ce l-a deranjat pe Dan Petrescu.

Antrenorul lui CFR Cluj nu s-a ferit să-și critice propriul jucător pentru evoluția slabă din acest an.

" Omrani a dat şi el un gol (n.r. Omrani a dat două goluri în Liga 1) şi deja îl ia Steaua? Are un singur gol marcat. În rest, n-a făcut nimic. Mai întâi să facă ceva pentru CFR, apoi să-l ia altă echipă. Cred că se vorbeşte cam repede de Omrani. El n-a jucat deloc bine în primele meciuri. A dat un gol în ultima perioadă, iar acum se vorbeşte de un transfer al lui.

Mi se pare incredibil. El e bolnav acum, dar nu cred că s-a îmbolnăvit din cauza acestei ştiri. Nu s-a antrenat ieri, l-a durut în gât, dar noi nu ne-am gândit că se mai antrenează după golul ăla", a declarat Dan Petrescu.

2 goluriare Omrani în Liga 1 în acest sezon, cu FC Voluntari și cu Dinamo

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 Noiembrie 2017, 09:40

Am citit tot aici pe GSP ca Omrani dupa victoria contra lui Dinamo a sarbatorit toata noaptea. A jucat poker pana dimineata.... N-o fi fost numai poker . La antrenamente nu s-a prezentat. Oricum iesirea lui Petrescu nu este una de antrenor profesionist. Anul trecut cu jucatori fara mari pretentii ,gen Bud ,Nouvier ,Nascimento, Ruiz ,CFR-ul lui Miriuta incanta privirea. E drept ,acum CFR e pe primul loc ,dar acum un an au avut de recuperat si penalizarea de 6 puncte. In fine ,ei stiu cel mai bine ,echipa e in carti ,sunt si jucatori muncitori si inventivi gen Deac in primul rand ,Culio (campion al jocului dur al adversarilor !), a reaparut Nouvier , Omrani chiar. In rest cele bune. Vorba unui coleg ,fata de banii investiti ar mai fi loc de mai bine.

balauru48
balauru48  •  25 Noiembrie 2017, 09:23
Postat de joshuax pe 24 Noiembrie 2017, 21:58

Si pot sa-ti confirm, e declaratia lui Petrescu 100%, l-am vazut la protv

Poti sa confirmi ca fcsb nu e steaua?

1525386347760732
Dorel Doru Serban  •  25 Noiembrie 2017, 01:18

Ce sa caute Tade 2 la Steaua ? Pai nu avem destule petarde ? Gen Tanase , Enache ,Coman,Pintilii,Alibec,Golofca, Man care da pase numai inapoi si lateral ca inainte nu stie , Fcsb isi bate joc de Bizon si asa se alege praful si de campionat si de Europa

Vezi toate comentariile (11)
Comentează