FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 2-0

Dan Petrescu, după 2-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe: "Ca să fii pe primul loc trebuie să ai și noroc"

FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 23:10

Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj, a comentat succesul obținut de echipa sa în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-0 .

"Presiunea era mai mare dacă Steaua bătea duminică (n.r. a fost învinsă de Astra, 0-2). Mă tem înainte de toate meciurile, fie că jucăm cu Balotești, Sepsi, «Virușii verzi», Steaua sau Barcelona, mă tem și de asta trebuie să-ți iei măsuri.

Știam că Sepsi are un antrenor bun, a demonstrat-o și sezonul trecut. Era normal să fie un meci greu. Toate echipele se apără și joacă pe contraatac cu noi. 

Am marcat cu noroc, dar ca să fii pe primul loc trebuie să ai noroc în momentele oportune. Nu am făcut un meci bun. Dacă jucam bine și nu băteam eram toți supărați. Importantă e victoria. 

Echipele care primesc cele mai puține goluri câștigă campionate, cam asta e statistica. Dacă vrem să câștigăm ceva, trebuie să ne apărăm cât mai bine. Azi am avut ceva ezitări în apărare, au fost lucruri care nu mi-au plăcut. Dacă mai facem  greșeli, e posibil să fim penalizați meciul viitor. 

În acest moment, toată lumea spune că CFR e favorită la titlu, dar Steaua, ținând cont de lotul pe care îl are, e favorita numărul unu", a declarat Dan Petrescu, la Look TV.

"Nu am spus că Alex Ioniță e pe lista noastră. El e un jucător foarte bun, a demonstrat-o în acest campionat. A făcut multe meciuri bune, dar asta nu înseamnă că ne putem permite să luăm fiecare jucător bun din Liga 1"
Dan Petrescu

VIDEO cu golurile partidei

Citește aici cronica meciului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  28 Noiembrie 2017, 09:03

Asa e, presiunea ar fi fost mare daca FCSB ar fi invins-o pe Astra. Dar cum Gigi isi ineaca propria corabie din prea multa 'dragoste' fata de aproapele lui, drum bun CFR-ule!

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  28 Noiembrie 2017, 05:04

corect Dane , sa ai "noroc"de arbitri , daca nu-i penalty , macar un gol inventat !!!!!

maradona5
maradona5  •  27 Noiembrie 2017, 23:23

Sa-I spuna cineva si lui Dan Petrescu ca FC FCSB nu e Steaua

Vezi toate comentariile (4)
Comentează