FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu e de neoprit! Lansează un nou atac la adresa arbitrilor: "Suntem cea mai dezavantajată echipă din ultimii 10 ani"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 18:17

Extrem de nemulțumit de maniera în care echipa sa a fost arbitrată în ultima vreme, Dan Petrescu, tehnicianul CFR-ului, a lansat o nouă tiradă la adresa fluierașilor din Liga 1 și susține că formația din "Gruia" e cea mai dezavantajată echipă din ultimii 10 ani. 

"Am avut vreo 10 penalty-uri în 4 meciuri. Asta e opinia mea, fiecare are opinia lui. Nu cred că înainte jocul nostru era mai consistent. Pur şi simplu înainte primeam ce trebuia să primim.

Eu sunt foarte nemulţumit de felul în care suntem arbitraţi. Suntem cea mai dezavantajată echipă din România din ultimii 10 ani. Eu nu am mai văzut aşa ceva. Şi asta pentru că înainte, la televizor, vedeam anumite persoane care vorbeau numai de CFR, care o luase în faţă şi deranja. Am deranjat pe toată lumea! Noi venim cu faze evidente şi clare, chemăm toţi arbitrii din lume, dacă vreţi, şi vă arătam ce am avut noi.

Eu simt că toată lumea e împotriva CFR-ului acum. Nu ştiu ce va fi când vom juca şi foarte rău, şi foarte slab. Atunci va fi mai greu. Dacă era proba video, cum a promis domnul Iorgulescu, vă garantez că aveam 8 puncte în plus. Am avut goluri marcate, goluri clare cu Steaua şi cu Botosani. Am avut penalty-uri clare, toţi specialiştii au spus că au fost", a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

"Şi-au bătut joc de noi, ne-au luat la mişto. Cel puţin la ultimul meci, au trimis un arbitru care nici nu ştiu unde a arbitrat. Ăla a fost debutul lui, săracul nu vedea nicio fază"
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
948952405252770
Marius Fulea  •  04 Noiembrie 2017, 04:57

mafie mare la fotbal baga-te la Handbal mai Danut

spinoza
spinoza  •  03 Noiembrie 2017, 20:23

Dane! Te-ai dilit de tot! Pai CFR se numeste "***" de ani buni. Tu numai acuma ai vazut? ***"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  03 Noiembrie 2017, 20:08

Asta e mai bolnav decat MM !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează