FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI, VINERI, 20:45, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Dan Petrescu e sceptic în privința primului adversar din play-off: "Eu am auzit altceva”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 08 martie 2018 17:25

Cu Arlauskis recuperat total și fără jucători accidentați, Dan Petrescu își pune semne de întrebare în legătură cu problemele financiare anunțate de adversarii de mâine seară.

  • CFR Cluj - Poli Iași, primul meci din play-off, se joacă vineri, de la 20:45. Partida e liveTEXT cu video pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV. 

Totodată, este nemulțumit de amânarea campionatului cu o săptămână și dorește să înceapă cu dreptul play-off-ul.

„Nu mi-a convenit amânarea etapei, dar asta e, mergem mai departe, jucăm acasă și obiectivul este victoria. Dacă era o echipă slabă, mai era Poli Iași în play-off? A reușit să bată Steaua și Dinamo, a făcut un meci bun cu Craiova, deci nu cred că vorbim de o echipă slabă. Nu înțeleg de ce iau în derâdere adversarii noștri faptul că tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate".

Fostul internațional a ținut să comenteze și informațiile apărute în presă, conform cărora ieșenii s-ar plânge de restanțe salariale: „Eu am auzit că au o primă mare la meciul cu noi. Nu cred că la o echipă din play-off pot exista probleme financiare. Chiar dacă ele există, nu cred că sunt majore și vor fi rezolvate în scurt timp.”

După ce a oferit flori jurnalistelor aflate la conferința de presă, antrenorul „feroviarilor” a ținut să invite publicul la confruntarea cu ieșenii. Toate doamnele și domnișoarele vor beneficia de intrare gratuită.

Ieșenii au probleme

Flavius Stoican, antrenorul echipei de pe locul 6, a dezvăluit ieri că Primăria nu mai poate susține clubul și că jucătorii au deja 2 luni și jumătate în care nu au fost plătiți.

"Primăria ne-a tot ajutat cu banii, pentru salarii și deplasări. Dar nu s-a mai dat niciun ban. Noi facem totul printr-o fundație, iar legea nu permite la acest moment ca totul să fie transparent. Am vorbit cu primarul și a zis că vrea să ne susțină, dar nu are ce să facă", a declarat Stoican.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
259914374474553
Istvan Demeny  •  09 Martie 2018, 12:15

azi IASI va DA VIATA pe teren!!!!

vasglo
vasglo  •  08 Martie 2018, 22:15

Poate ii dezvaluie cineva lui Dan Petrescu cine a zis : "Am mai premiat si noi adversarele Jiului, dar altceva nu am facut!:....-:)

166519390404871
Cristian Gherasim  •  08 Martie 2018, 22:09

E greu sa pricepi tu ce-am scris eu in comentariu.Neuronul tau da semne de oboseala.Daca Il pierzi si pe ala te-ai dus.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează