FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Dan Petrescu îl face praf pe Mihai Stoica: "Eu nu m-am dus să mă bat cu spectatorii. O să ajungem ca în Grecia"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 15:20

Dan Petrescu i-a răspuns lui Mihai Stoica, după ce managerul celor de la FCSB l-a acuzat că înjura jucătorii în perioada petrecută la Urziceni. 

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, ora 20:45, și e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV.

 "E un director sportiv de la Steaua care spune că eu înjur jucătorii. Îi transmit că poate i-am înjurat, dar eu niciodată nu m-am dus să mă bat cu jucătorii, aşa cum el s-a dus să se bată cu suporterii.

Jucătorii aia înjuraţi de mine au ajuns la echipa naţională. Vom ajunge ca în Grecia dacă se va continua aşa", a declarat Dan Petrescu la conferința de presă dinaintea partidei cu FCSB. 

"Cum să-mi spună mie Gigi Becali să plec din ţară? Eu trăiesc în România şi mă simt bine. E jenant. Niciun patron din lume nu vorbeşte despre antrenorul altui club"Dan Petrescu

Declarația care a declanșat războiul

MM a comentat imaginile în care se vede cum Dan Petrescu îl bruschează pe jucătorul său, Păun, la finalul meciului cu Poli Iași. 

"Metodele astea au fost brevetate acum mulți ani. Petrescu și-a înjurat jucătorii de morți. Nu se poate abține.

Eu am lucrat cu el la Urziceni. Îl înjura pe Epaminonda Nicu, pentru că el era mut și nu-i zicea nimic. Dar pe Maftei de ce nu-l înjura niciodată? Când Galamaz a venit și i-a zis «Mister, te rog să nu mă mai înjuri că nu pot juca fotbal așa», Petrescu nu l-a mai înjurat", a mărturisea Mihai Stoica săptămâna trecută.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
risc_mix
risc_mix  •  17 Martie 2018, 13:11

Aici vorbim despre doi huligani. Faptele sunt similare, doar lui petrescu i se pare că sunt diferite. Umilirea unei persoane prin agresarea fizică sau verbală înseamnă de fapt călcarea în piciore a demnității umane. Păi dacă istericu ăsta consideră că a înjura fotbaliștii nu e nimic grav, de ce nu lasă pe fotbaliști să-l înjure și ei? Că doar îl înjură, nu-l bat!

craiovenis
craiovenis  •  17 Martie 2018, 10:51

Pusca riasii cred ca ar trebui interzisi in fotbalul romanesc! Au apucaturi de infractori... Iar la FCSB e un nucleu foarte toxic!

zagna
zagna  •  17 Martie 2018, 08:03

Bursucule, de ce te compari cu mm ? Pentru ca sunteti din aceiasi categorie... Compara-te si tu cu Alex Fergusson...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează