FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ACS POLI TIMIȘOARA 1-0

Dan Petrescu, încântat de elevii săi: "Au fost extraordinari" » "Bursucul" i-a lăudat pe adversarii care n-au avut niciun șut pe poartă

Foto: SportPictures.eu
Foto: SportPictures.eu

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 22:06

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, nu e sigur că va lua titlul, deși echipa sa e prima calificată în play-off.

"Obiectivul meu era să ajungem în play-off. Victoria de azi mă bucură foarte mult pentru că era ultimul meci pe teren propriu în 2017. Era păcat să nu reușim să câștigăm pentru că am avut un joc consistent. Băieții au fost extraordinari.

Timișoara a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. De obicei ceda din minutul 60, dar azi a jucat foarte bine. Îmi doresc ca echipa mea să arate așa mereu. A fost ceva incredibil să închegăm o echipă cu jucători veniți din toate părțile.

Noi suntem acum pe o poziție extraordinară. Sunt foarte mulțumit. Trebuie să fim atenți la ultimul meci cu Craiova și să fim atenți ce mișcări facem în iarnă. Dacă nu era play-off, șansele noastre la titlu erau foarte mari, dar, din păcate pentru noi, există acest play-off, care ne va defavoriza pentru că ni se înjumătățesc punctele", a declarat Dan Petrescu la Look TV.

"A fost o victorie foarte importantă. Muncim mult și suntem foarte serioși, acestea sunt secretele faptului că nu primim gol de câteva etape. Nu ne așteptăm la un ajutor din partea Botoșaniului, pe mine mă interesează echipa mea"  Ovidiu Hoban

clasament liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
10155943024041779
Andrei Calmuc  •  10 Decembrie 2017, 00:19

si analalbet haha,,,cu scuzele de rigoare ptr greselile ortografice

10155943024041779
Andrei Calmuc  •  10 Decembrie 2017, 00:16

Dane, felicitari ! nu a fost un singur moment in care toti colegii tai din generatie nu ti-au urmarit si admirat cariera, Ca jucator si antrenor.., si nu numai noi, cei departe de fenomen ar trebui sa fim mindrii de realizarile tale, dar tara intreaga. Nu te schimba , ramii pe vesnicie baiatul pasionat de fotbal, caruia nu i-a fost rusine sa joace un doi contra contra doi in cutrea scolii , stricundu-si singura pereche de pantofi. ,, Capul sus , si traiasca culoarea visinie,,chiar adaca sunt rapidist

Vezi toate comentariile (2)
Comentează