FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

Dan Petrescu înțelege nemulțumirea lui Contra: "Fiecare spune ce vrea, poate și eu făceam la fel" » Cum comentează faza penalty-ului

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 23:25

Dan Petrescu nu a răspuns declarațiilor făcute de Cosmin Contra la finalul meciului câștigat de CFR Cluj în fața lui Dinamo (1-0), printr-un penalty controversat (detalii AICI). 

"Fiecare zice ce vrea, în prima etapă am avut penalty la Botoșani, dar am primit cartonaș roșu, nu am mai comentat. Ăsta e fotbalul, uneori se greșește împotriva ta, uneori în favoarea ta. Nu știu dacă a fost o greșeală, dar dacă a fost, am profitat de ea.

Și Hagi, și Contra au stat câte o oră la mine în birou înainte de meci, la o cafea. Fiecare își apără echipa, spune ce crede, poate și eu făceam la fel în locul său. Important e să fie respect între antrenori", a spus Dan Petrescu la TV Dolce Sport, la finalul partidei.

Tehnicianul ardelenilor le-a atras însă atenția fotbaliștilor săi cu privire la aspectul jocului, dar susține că în acest moment dorește doar să câștige puncte. 

"Suntem o echipă nouă, nu putem să jucăm mereu bine, încercăm să facem puncte cât mai multe. Dar e clar că dacă vom juca la fel ca în repriza a doua, nu vom lua mereu trei puncte.

Am avut noroc până acum, poate nu meritam punctele astea, dar va veni și o perioadă când norocul ne va lăsa și va trebui să jucăm mai bine. Nu știu dacă a fost un fotbalist care a jucat bine azi, dar s-au bătut. Iar spiritul de echipă e mai important decât calitatea", a adăugat Dan Petrescu la TV Dolce Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
945524225516928
Paul Hasas  •  11 August 2017, 08:48

Mai terminati o dată cu cadou 3 puncte...ai văzut meciul? e cel putin 50% penalti acolo....apoi Filip trebuia să primească clar al doilea galben, la următoarea fază similară Culio îl vede tot pentru același lucru....în fine dacă Dinamo e p echipă așa mare cum susține Contra trebuia să facă cel puțin egal astăzi ... dar văd că mentalitatea asta românească nu iese din cap nici după ce ai jucat ani de zile prin spania...singurul vinovat e arbitrul...

valiza.epo
valiza.epo  •  11 August 2017, 08:16

Gaman a facut tot ce depindea de el ca sa iasa un rezultat convenabil echipei sale, FCSB: un egal. Ce vina are el ca cei de la Dinamo nu reusesc sa inscrie nici cu doi oameni in plus?!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  11 August 2017, 03:32

Aşa, Dănuț!Dai o cafea, îi abureşti bine şi nenea arbitru Găman îți face cadou 3 puncte!Coțcarilor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează