FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - ASTRA 2-0

Dan Petrescu l-a făcut KO pe MM! Răspuns dur după ce directorul sportiv de la FCSB a criticat jocul lui CFR Cluj

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 17 februarie 2018 23:14

Dan Petrescu a vorbit după victoria lejeră cu Astra Giurgiu, scor 2-0. "Bursucul" le-a răspuns ironic contestatarilor, în special celor de la FCSB și lui Mihai Stoica. A lăudat în schimb echipa lui Nicolae Dică după victoria cu Lazio, 1-0. 

"Suntem criticați pentru jocul nostru. Acceptăm criticile. Avem 10 victorii în 13 meciuri acasă. Dacă asta e părerea lor, e OK. Marii specialiști își dau cu părerea. Când iei 2 goluri acasă cred că faci lucrurile bine. N-am niciun mesaj pentru contestatari.

Mi-am adus aminte că un gol l-am primit din penalty (n.r cu Steaua). Sper să ne laude și pe noi cineva până la finalul campionatului. Nu comentez ce zic alții. Nu de Mihai Stoica e vorba. Mă mai uit și la emisiuni și văd că spun oamenii că CFR joacă nu știu cum. Asta e părerea tuturor. Eu am un drum, merg pe el. Până acum e câștigător.

Felicit băieții fiindcă au obținut niște rezultate incredibile. Nu cred că s-a mai întâmplat. În orice țară echipa de pe primul loc deranjează. Întrbați-i pe alții de arbitraje, nu pe mine. Poate ajungem și la proba video. Mi-a fost frică azi de arbitraj, dar mă bucur că n-au fost probleme..

Nu știu ce va fi mâine seară. Steaua e favorită, are echipa mai bună, are lotul mai valoros. Ați văzut și cu Lazio. Apropo de ce am zis, că poate ajunge în semifinale. Au bătut echipa de pe locul 3 din Italia. Sper să se califice și chiar cred că poate juca semifinale în această competiție. Despre noi? Nu contează cum jucăm, ci doar rezultatul", a zis Dan Petrescu la Look TV. 

La TV Telekom Sport, Petrescu a revenit și i-a transmis un mesaj categoric lui MM Stoica: "N-am ce să-i răspund. Ce să-nțelegă unul care n-a jucat niciodată fotbal?!"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (40)
romeverest
romeverest  •  18 Februarie 2018, 13:42

Mare tupeu are papagalul asta de Mihai Stoica !! Ar trebui sa-i fie recunoscator toata viata lui Dan Petrescu ca l-a scos din anonimat si l-a adus la Urziceni, altfel nici naiba nu mai auzea de el !!! Ramanea doar un simplu directoras pe la Otelul Galati !! La fel a procedat si cu Stan de la Galati, care l-a intodus in fenomenul asta !!

ray51
ray51  •  18 Februarie 2018, 10:28

Dar este adevarat. CFR-ul joaca cel mai anost fotbal din Liga I. Si mai sunt cateva din Liga secunda.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  18 Februarie 2018, 10:03

Bine spus domn' Petrescu, locatarul de la Poarta Alba a emis sunete discordante. Mardeiasul se pricepe la toate...

Vezi toate comentariile (40)
Comentează