FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

Dan Petrescu nu i-a rămas dator lui Mincă: "S-a dat singur afară"

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2017 17:16

După ce Mihai Mincă l-a acuzat că a apelat la "o șmecherie" pentru a-i rezilia contractul cu CFR Cluj, Dan Petrescu i-a răspuns portarului și susține că a fost în totalitate vina jucătorului pentru faptul că a fost dat afară.

Portarul în vârstă de 32 de ani a fost dat afară din cauză că a consumat băuturi alcoolice împreună cu alți colegi la sfârșitul stagiului de pregătire, fapt care nu a fost pe placul lui Petrescu (detalii AICI).

"Mincă a spus că nu a înţeles ce a făcut, dar singur a declarat ce a făcut. El singur s-a dat afară, de obicei dădeam galbene, nu roşii. L-am dorit şi mi s-a spus că a avut probleme grave.

La orice club s-ar fi luat aceeaşi decizie. Mincă a greşit grav de tot, clubul primează în faţa oricui, a antrenorului, a jucătorilor", a spus Dan Petrescu, citat de TV Dolce Sport.

"Am fost tratat ca un infractor, nu mai eram lăsat să intru nicăieri, a fost pus bodyguard-ul să rămână la stadion până plec, ca să fie siguri că nu fac nimic rău"
Mihai Mincă, ex-portar CFR

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
108138593197228
Deac Legenda  •  03 August 2017, 20:10

Are drepitate fostul jucator al lui Chelsea. Petrescu ia aratat ca pe plan "sportiv"crede in el, altfel nu merge in fata conducerii sa i ceara lui marire de salariu. Si Minca cum ia raspuns ?

robotzel
robotzel  •  03 August 2017, 17:56
Postat de anton40 pe 03 August 2017, 17:49

Panarama de regulament!Harfe de Militari!Petrescu la primele chix-uri pleaca.

la orice firma din romania daca te duceai beat la munca erai dat afara. ce problema are regulamentul? cred ca noi romanii avem o problema. peste jumatate din cei care lucreaza pe santier merg intai pe la magazin sa cumpere o bere sau o tarie si dupa aia cu bautura in gat merg la munca. asta in cel mai fericit caz pentru ca exista si varianta sa bea in timpul muncii.

anton40
anton40  •  03 August 2017, 17:49

Panarama de regulament!Harfe de Militari!Petrescu la primele chix-uri pleaca.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează