FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Dan Petrescu, pe lista unei echipe naționale » Unde ar putea ajunge și cine sunt contracandidații

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 14:47

Dan Petrescu a refuzat să preia naționala României după demiterea lui Christoph Daum, însă acum selecționata din Uzbekistan este pe urmele tehnicianului român.

Presa italiană anunță că Dan Petrescu, Walter Mazzari, Angelo Alessio, Bert Van Marwijk și Slaven Bilici sunt antrenorii luați în calcul pentru a prelua naționala din Uzbekistan, iar experiența lui Petrescu în Asia ar fi un plus pentru antrenorul român.

Naționala din Uzbekistan ocupă locul 80 în ierarhia FIFA, iar în preliminariile pentru CM 2018 a făcut parte din aceeași grupă cu Iran, Coreea de Sud, Siria, China și Qatar, terminând pe locul patru, la două puncte în spatele coreenilor.

Ultimul antrenor care a stat pe banca selecționatei asiatice a fost Samvel Babyan.

400.000 €e salariul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, unde va încasa un bonus similar dacă reușește să aducă titlul în Gruia

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Noiembrie 2017, 19:21

Uzbekistan.Sincer nu stiu precis unde e tarisoara aceea si asa ignorant cum sunt nu ma intereseaza. Cred ca nici pe Dan Petrescu. In al Doilea razboi Mondial Roosvelt a fost sculat din somn sa i se spuna ca Romania a declarat razboi Americii. Buimac , a spus celor prezenti : sa stiti ca ne-a declarat razboi o tara al carei nume l-am uitat... Conform "procedurilor" Romania a declarat razboi URSS-ului si aliatilor ei.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Noiembrie 2017, 17:26

articol fara sens. a refuzat omul Romania si veniti cu mistocareala asta cu whateverstan...

mannecken
mannecken  •  24 Noiembrie 2017, 17:15

Sa plece. Cât mai repede. Un plus ar fi ca ar accepta cel mai mic salariu propus. Sa plece si Mutu si Contra din tara. Ar fi ca eficienta unui vaccin pentru fotbalul românesc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează