FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 1-0

Dan Petrescu, supărat că nu are un jucător ca Eric + Antrenorul lui CFR trimite noi săgeți la adresa celor de la FCSB și Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 23:00

Dan Petrescu a fost foarte supărat după înfrângerea lui CFR Cluj pe terenul Viitorului, scor 0-1, după un gol superb din lovitură liberă al lui Eric.

"Am schimbat un pic sistemul de joc pentru că i-am studiat foarte bine pe cei de la Viitorul. În prima repriză i-am blocat, dar când ai un jucător ca Eric, pe care noi nu-l avem, te poți gândi că vei câștiga oricând un meci. Viitorul a jucat excelent. Repriza a doua cred că am dominat.

Puteam să și înscriem, dar n-am avut inspirație. Cred că un egal era mai echitabil. Mă îngrijorează că n-am marcat și că am luat doar un punct în două meciuri. Trebuie să ne trezim cu toții! Asta-i realitatea!", a declarat Petrescu la Look TV.

"Obiectivul nostru e să intrăm în play-off. Îi lăsăm pe Steaua și pe Craiova, care vorbesc despre noi, să se lupte la titlu, noi ne gândim la play-off. Viitorul are o echipă foarte bună, dacă intră în play-off se va bate la titlu" Dan Petrescu

CLASAMENT

clipboard01

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
romulus65
romulus65  •  22 Octombrie 2017, 16:19

Nu inteleg ce rau i-a facut Craiova, ca oltenii n-au fost belicosi in declaratii la adresa lui CFR Cluj precum Gigi Becali sau MM. Nici nu i-am auzit batandu-se cu pumnii in piept ca vor sa castige titlul desi, dupa felul in care joaca, sunt perfect indreptatiti sa spere.

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Octombrie 2017, 15:49

Cel putin Petrescu nu vorbeste despre arbitraj. Desi e un tip cu un comportament vulcanic. Dr Muresan nu critica niciodata arbitrajul. Asta e ,Muresan a fost la un pas de gol in ultimul minut.N-a fost sa fie. Tot CFR-ul a jucat mai bine.Per total.

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Octombrie 2017, 10:37

Dar cand Deac a castigat meciuri ? De ce l-ai dat pe Nascimento? De ce nu-ti joci atacantii?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează