FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dan Petrescu surprinde: "Steaua poate câștiga Europa League" » "Bursucul" a anunțat că vrea un jucător de la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 21:21

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost fascinat de evoluția celor de la FCSB în cele două jocuri câștigate în gruepele Europa League (3-0 cu Plzen și 2-1 cu Lugano) și spune că formația roș-albastră poate câștiga competiția europeană.

" Steaua a avut o victorie meritată (n.r. cu Lugano, scor 2-1). E bine pentru fotbalul românesc şi sper să câştige grupa, pentru că va fi bine pentru noi, pentru puncte, coeficient şi imagine.

E posibil să ajungă oriunde, la cel lot au. În opinia mea. pot să ajungă şi în finală, pot să o şi câştige. Au un lot foarte puternic. Pot juca pe pe două fronturi fără probleme", a spus Petrescu.

SuperDan nu se ferește să recunoască faptul că-și dorește un jucător de la FCSB: "Cum să-l luăm noi pe Alibec? Eu ştiu că cei de acolo vor 10 milioane, cel puţin, pe el. Normal că ne-ar interesa un atacant ca Alibec, dar e imposibil de cumpărat vreun jucător de la Steaua. Eu nu mă gândesc la ce va fi la iarnă. Dacă ne gândim la iarnă şi la atacanţi, riscăm să ne ia somnul şi să pierdem meciul următor".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
sexilian
sexilian  •  30 Septembrie 2017, 11:47

dane la varza murata se pune,sfecla,porumb stiulete,varza rosie,asta pentru culoare,nicidecum tata de albine.......

jalabert
jalabert  •  30 Septembrie 2017, 09:39
Postat de blatistu49 pe 30 Septembrie 2017, 09:02

Dan batejoc de FCSB u

Mai degraba tu iti bati joc de tine facand afirmatii in care nu crezi si repetandu-le la infinit in speranta ca te convingi singur de ele.

blatistu49
blatistu49  •  30 Septembrie 2017, 09:02

Dan batejoc de FCSB u

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close