FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu, despre refuzul lui Palici de a continua la Dinamo: "I-am făcut o ofertă foarte bună pentru fotbalul românesc"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iunie 2017 17:36

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre situația croatului Antun Palici, care a refuzat să-și mai prelungească înțelegerea cu Dinamo și a părăsit echipa. 

"Noi am făcut tot ce era posibil pentru a-l ține pe Antun Palici, un jucător foarte important pentru noi, iubit de public. Însă, mai departe e alegerea lui. De fiecare dată când încercam să discutăm de bani sau de vreo sumă, el ne refuza politicos.

Eu cred că a luat decizia de foarte mult timp de a nu mai rămâne la noi, pentru că Dinamo i-a făcut o ofertă foarte bună pentru fotbalul românesc", a declarat Dănciulescu, conform TV Dolce Sport. 

În tricoul lui Dinamo, pentru care a fost și căpitan în sezonul 2016-2017, Palici a bifat 73 de partide în toate competițiile, reușind să înscrie opt goluri.

1 trofeua cucerit Palici alături de "câini", Cupa Ligii, în sezonul 2016-2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
itrobert
itrobert  •  17 Iunie 2017, 00:35
Postat de manutd.steaua pe 16 Iunie 2017, 18:32

Pt ca e clubul omului si face ce vrea cu el!eu nu inteleg ce va este atat de greu sa intelegeti lucrul asta!nu poti obliga un om,sa faca ce vrei tu proprietatea lui!cine sa mai ramana si la saracii astia si pt ce?bani nu,trofee nu,performanta nu!

Tu poti sa crezi ce doresti, treaba e ca tine captiv un brand care e mai mult decat tarlaua lui personala... Daca suporteri-i intortc spatele s-a terminat! Un club nu poate fi decat atat de mare cat il "lasa" suporterii... Unde e azi Sportul Studentesc care n-a avut suporteri decat sa umple un autobuz? Era tarlaua mafiotului sovietic si ce s-a ales??? A facut ce-a vrut si s-a dus... Filozofia asta ca e al lui clubul si face ce vrea nu tine! Se vorbeste de performanta, de titlul national de a nu se face de ras in Europa... Astea toate se fac cu bani si daca esti reticent a-i cheltui si iubesti clubul, lasi pe altii sa duca clubul mai departe, nu-l tii captiv. Cam asta e parerea mea!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  16 Iunie 2017, 23:09

Zidar...nezidar...i-a ars pe fcsb pe unde i-a prins!Ce folos că Gigel a luat ce a vrut muşchii lui?!Dacă o zbârceşte şi anul ăsta...iar începe să plângă pe la *** că dă faliment...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grandetorito
grandetorito  •  16 Iunie 2017, 19:33
Postat de manutd.steaua pe 16 Iunie 2017, 18:32

Pt ca e clubul omului si face ce vrea cu el!eu nu inteleg ce va este atat de greu sa intelegeti lucrul asta!nu poti obliga un om,sa faca ce vrei tu proprietatea lui!cine sa mai ramana si la saracii astia si pt ce?bani nu,trofee nu,performanta nu!

Corect!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează