FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu, despre un conflict cu Bratu și vânzarea lui Dinamo: "Există un singur interes"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 11:07

Ionel Dănciulescu, directorul general al celor de la Dinamo, a vorbit despre subiectele zilei la clubul din Ștefan cel Mare. 

Fostul atacant a precizat că suporterii din Peluza Cătălin Hîldan sunt singurii care au venit cu o propunere concretă pentru a se implica financiar la club, spre deosebire de cei care au constituit Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo.

"Nu vreau să-l contrazic pe Cornel Dinu (n.r. reprezentantul proiectului ADPD), dar fanii din Peluza Cătălin Hîldan sunt singurii care în acest moment vor să ajute Dinamo. Ei sunt singurii care au o propunere prin care să ajute clubul.

Nu știu ce vor să facă fanii ceilalți. Îmi pare rău că este această situație și că fanii s-au scindat. Aș vrea să fie toți uniți. Din câte știu, domnul Negoiță este decis să vândă clubul", a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Gazeta Sporturilor a scris astăzi despre tensiunile existente la Dinamo, între Ionel Dănciulescu și antrenorul Florin Bratu.  (Detalii aici) Conducătorul dinamovist a vorbit despre relația cu tehnicianul roș-albilor:

"Relația mea cu Florin Bratu este una foarte bună. Chiar azi dimineață ne-am întâlnit și am vorbit despre ce trebuie să facem în perioada următoare. Nu este nicio divergență între noi. Ne înțelegem foarte bine. Nici cu salariul nu este nicio problemă. Nu vreau să comentez mai multe". 

Citește și: Premieră istorică: PCH intră în Consiliul de Administrație al lui Dinamo! » A fost convocată adunarea generală a acționarilor: "Lansăm proiectul socios DDB"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  02 Mai 2018, 13:09

mariuss72 ,cati ani ani ai ,*** ,eu am scris cu alineat ,dar poate tot un saltimbanc ca tine iubitor de raji le-a pus una dupa alta .Daca erai mai atent vedeai ca nu e o fraza .Cand raj *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  02 Mai 2018, 12:16

Replica promta a “Corbului”, bravo!

mariuss72
mariuss72  •  02 Mai 2018, 12:00
Postat de Mecanicacd Srl pe 02 Mai 2018, 11:41

dupa bacalaureat ,putem discuta ,acum esti sluga la rin , salariul teu e foarte mare . dinamovist ,ma indoiesc ,dar aici mananci si tu o paine. pe DINU il poti contra ,PCH merita respect dar nu pot face nimic numai impreuna cu ADPD a lui OPREA . raj ,cauta jucatori pentru campionatul viitor ,nu te mai gandii la katikas si la marici sunt 2 PETARDE MAri,SUNT ATATIA FUNDASI CENTRALI BUNI ,trebuie cautati .

Dupa cum scrii, tu nu ai trecut de bacalaureat, as spune ca nici de scoala primara. Vezi de saiba ta...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close