FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu e categoric: "Ar fi rușinos dacă nu intrăm în play-off" » Ce mesaj i-a transmis lui Negoiță: "Nu vreau să mai aud! Trebuie condiții bune și salarii mari"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 11:56

Ionel Dănciulescu a rămas în conducerea lui Dinamo, ca director sportiv, și trage tare pentru ca echipa să fie într-o formă cât mai bună la reluarea Ligii 1.

"Corbul" a vorbit despre situația de la club, despre mesajul transmis celor de la Dinamo, despre transferuri și șansa de a prinde un loc de play-off.

"Eu le-am spus și celor din club că nu mai vreau să aud acest cuvânt, strategie. De multe ori vorbim multe, dar nu apucăm să punem în practică.

E foarte important ce vom face în aceste patru etape care au mai rămas de jucat. Trebuie să facem tot ce ține de noi, să avem condiții bune, să aducem 2-3 jucatori titulari, și să dăm salarii mari, cu bonusuri de performanță. Este clar că echipa are nevoie de implanturi în prima echipă.

Este clar că ar fi rușinos pentru Dinamo dacă nu am intra în play-off. Avem un lot care este destul de bun", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

În prezent, după 22 de etape, Dinamo este pe locul 7, cu 34 de puncte, la egalitate cu Viitorul, locul 6, la un punct de locul 5, FC Botoșani, și la 3 puncte de Astra, locul 4. În ultimele etape din sezonul regulat, echipa alb-roșie va evolua pe teren propriu cu CSU Craiova şi FCSB şi în deplasare cu Concordia Chiajna şi Astra.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
geo.b.
geo.b.  •  06 Ianuarie 2018, 14:17

Daca nu vor avea continuitate,cel putin la nucleul de baza si la anul vor trai tot in mediocritate.Pentru ca daca n-ai continuitate,nu ai nici omogenitate si fara omogenitate doar cu sclipiri individuale,poti castiga meciuri,dar nu te poti bate la campionat.

daweroirl
daweroirl  •  06 Ianuarie 2018, 12:48

Salarii mari -portie dubla de ciorba !

dvd1
dvd1  •  06 Ianuarie 2018, 12:42

DInamo are 0 sanse la play-off, nu mai e nimic altceva de zis. In ultimele 4 etape daca Dinamo scoate 1 punct va fi mare minune. O sa piarda toate cele 4 meciuri. Cel mai onorabil (daca mai exista ceva onoare la dinamo desi nu cred) e sa se retrga din campionat chiar acum. Nu are rost sa mai continue. A fost frumos cit a fost frumos dar s-a terminat. Dinamo nu are nici macar 1 jucator de liga 1 (care oricum e cel mai slab campionat din lume). Nici pe maidan in spatele casei nu ar avea loc "faimosii" jucatori de la dinamo. Huo Dinamo pt unde s-a ajuns

Vezi toate comentariile (6)
Comentează