FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu se face dur după ce a fost avansat la Dinamo: "Dacă nu fac așa, sunt pa!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 17:51

Ionel Dănciulescu (41 de ani) a oferit primele reacții după ce a fost avansat la Dinamo, fiind numit în funcția de director general al echipei. "Danciu" a vorbit despre noul său rol din cadrul clubului și ce decizii ar vrea să implementeze. 

"Este o funcție care îmi dă puterea de a lua anumite decizii. În ceea ce privește latura fotbalistică, eu voi iau deciziile! Noi trebuie să facem ca lucrurile să funcționeze bine. Am discutat cu Florin Bratu și domnul Negoiță câteva aspecte despre acest lucru.

Nu m-am gândit la schimbări. Cred că sunt oameni competenți la Dinamo, nu am venit să dau pe cineva afară sau să fac schimbări. Totul depinde de modul în care oamenii se vor mula pe ceea ce vreau eu la Dinamo. Nu, nu voi mai sta pe gazon".

Nu voi face curățenie sau să dau pe cineva afară. Sunt oameni competenți, dar dacă oamenii nu se mulează pe ce vreau eu, vor dispărea. Nu mai accept lucruri făcute cu jumătate de măsură!

Trebuie să ne raportăm la ceea ce putem face. Să implementăm în primul "11" în aceste meciuri rămase 1-2 jucători tineri care pot rămâne și din sezonul viitor. Trebuie să aibă calitate, tinerii să-și dorească să facă acest pas", a spus Ionel Dănciulecu, la TV Digi Sport. 

Omul care urmează să-i ia locul lui Dănciulescu în funcția de director sportitv ar putea fi Constantin Eftimescu (65 de ani), fost portar la Dinamo în anii '80. 

"Cel mai imporant e că salariile sunt la zi la Dinamo. Am fost în primele 3-4 echipe ca buget salarial" Ionel Dănciulescu

"Stadionul se construiește, așa a rămas stabilit. Nu știu însă când. Zilele viitoare voi încerca să aflu mai multe detalii despre construirea noului stadion" Ionel Dănciulescu

Vezi și:

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  23 Martie 2018, 19:08

Sa plece fratilor sa ne lase neam saturat de el . E ca o fetita cand raspunde la cate o intrebare

cneius
cneius  •  22 Martie 2018, 10:43

"dacă oamenii nu se mulează pe ce vreau eu, vor dispărea..." - nefericita alegere a cuvintelor !

bumix
bumix  •  22 Martie 2018, 10:34

EU ZIC CA TU DEJA ESTI PA DAR NU STI

Vezi toate comentariile (5)
Comentează