FOTBAL  »  Superliga  »  SOCIALIZARE

Dănciulescu și-a făcut pagină oficială de facebook și a postat un mesaj războinic: "Ne pregătim să le dăm K.O. steliștilor!"

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2016 13:56

Directorul sportiv dinamovist Ionel Dănciulescu și-a făcut pagină oficială de facebook, prin care va ține legătura cu suporterii "câinilor".

Acesta a postat un mesaj mobilizator legat de derby-ul de mâine cu Steaua, din play-off-ul Ligii 1:  "Ne pregătim să le dăm K.O. steliștilor!".

"Ne respectăm adversarul, însă vrem ca Dinamo să bată Steaua. Îmi doresc din nou un stadion plin duminică și la finalul celor 90 de minute să fim învingători", a declarat Dănciulescu pentru GSP.ro.

Danciu-gol rămâne un fanatic al pregătirii. Chiar dacă și-a pus ghetele în cui, se antrenează individual zilnic, indiferent dacă e vorba de exerciții cardio sau de forță.

 

Ne pregatim sa le dam KO stelistilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
1563414223974825
Marinela Iancu  •  06 Martie 2016, 13:20

doresc ca dinamo sa ciuruiasca steaua an acest an si pe viitor si sa ia campionatu daca va avea forta cragostea pentru clubul dinamo va iubesc pana la moarte hai dinamo

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  06 Martie 2016, 08:54

autoriule, razboiul e in capul tau patrat! sunteti niste mizerii care incitati, iubiti dezinformarea, vreti senzational si muriti de foame!

ortega
ortega  •  06 Martie 2016, 08:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează