FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - RAPID, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dani: "Dinamoviştii dau declaraţii la mişto, tot la titlu se gîndesc"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2010 00:00

Mijlocaşul lui CFR Cluj Dani consderă că feroviarii au toate argumentele pentru a spera că se vor impune în lupta pentru titlu în acest sezon şi spune că adversarele nu au nici o şansă să-i facă pe elevii lui Andrea Mandorlini să se relaxeze.

"Avem cea mai bună echipă din Liga I. Suntem formaţia cu cel mai echilibrat lot. Dacă ne lipsesc doi-trei jucători, avem înlocuitori la fel de valoroşi. Vrem titlul cu orice preţ în acest an. E o ambiţie extraordinară.

Vom rezista până la final tuturor presiunilor. Declaraţiile dinamoviştilor care spun că nu mai vor titlul sînt „la mişto”, vor să ne adoarmă. N-au însă nici o şansă", a spus Dani pentru EvZ.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  10 Aprilie 2010, 12:34

Cred ca daca acum conducerea CFR ar stabili niste prime super bune pentru jucatori sa "moara pe teren" ar fi excelent. Cu Rapid si Timisoara sunt meciurile vitale. Succes CFR si bafta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează