FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dani: "Sîntem favoriţi cu Steaua, o să fie bine" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Mijlocaşul lusitan al CFR-ului explică de ce va fi Steaua outsider-ul confruntării de duminică şi analizează şansele echipei sale de a câştiga campionatul.

"E un meci foarte greu. Steaua vine după un eşec, iar asta o ambiţionează. În orice caz, noi suntem favoriţi în această partidă. Avem fanii în spate, jucăm pe terenul nostru. O să fie bine.

Vrem să trecem peste acest debut de retur şi să facem 12 puncte din primele patru meciuri. Dacă obţinem 12 puncte, atunci putem vorbi despre titlu", a declarat Dani pentru Evz.

"Sunt mai multe echipe care trag la titlu. Timişoara e una dintre ele. mai sunt şi Steaua, FC Vaslui, Dinamo vine tare din spate. Va fi foarte greu acest retur. Trebuie să fim atenţi, pentru că orice pas greşit ne poate costa titlul", a adăugat mijlocaşul CFR-ului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
moarte_cerebrala
moarte_cerebrala  •  24 Februarie 2010, 22:54

app rezervele noastre idolii vostrii !!! gen N.Dica Surdu etc imediat va fi si FAbbiani ;)

moarte_cerebrala
moarte_cerebrala  •  24 Februarie 2010, 22:52

imi place ca sunteti optimisti :)) sa comentati la rubrica CFR ( SCOR ) Steaua, sincer sa calculam niki steaua nu prea pierdea casa nuh? si chiar cu ultima clasata si chiar cu un asa scor... si aveti si echipa nasoala, iar noi acasa nu am pierdut de 2-3 ani deci sansele sunt inclinate CFR-ului ;) oi visatoare... dak dati comentarii scrieti si de ce va sustineti ideea nu merge ca asa s-a intamplat de fiecare data ;) cimplexul nu mai exista jucatorii s-au schimbat ;)

 •  24 Februarie 2010, 19:37
Postat de pe 24 Februarie 2010, 10:01

Nu credeam ca o sa spun vreodata asta, dar m-as bucura sa castige CFR si interlopul-cioban sa primeasca astfel o palma morala !

primele trei sunt mai grele,porma te obisnuesti

Vezi toate comentariile (11)
Comentează