FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Niculae, despre revenirea la Rapid: "Dacă nu era oferta echipei mă retrăgeam! Sîntem una din puţinele echipe curate"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 martie 2015 15:09

Daniel Niculae a revenit în această iarnă la Rapid, pentru a ajuta echipa să scape de retrogradare.

Atacantul giuleştenilor a vorbit despre revenirea la echipa de suflet şi despre suporterii Rapidului.

"Am început să reintru în ritm. Dacă nu era Rapid, probabil mă retrăgeam. Atît eu, cît şi Săpunaru, nu ne-am fi iertat niciodată dacă nu semnam acum cu Rapid. Echipa este într-o situaţie foarte grea. Chiar dacă vom merge în Liga a doua, vom ţine stegul sus. Sîntem una dintre puţinele echipe curate ale acestei ţări.

Avem nevoie de sprijinul fanilor. Suporterii Rapidului nu aduc niciodată înjurii propriilor fani. Cînd au fost momente grele, ei ne-au impins de la spate, aşa cum o fac şi acum", a spus Daniel Niculae la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
supereduardo10
supereduardo10  •  28 Martie 2015, 01:45

alo behaiitoarele mahh nu va e rusiiine mahh? auzi scuipati de capitan baduti de presedinte condusi de un analffabet parnaiasi fara nume sigla si palmares bahh sunteti ultii cocalari si vb de o legenda?

altona
altona  •  27 Martie 2015, 22:14
Postat de ochi_ager pe 27 Martie 2015, 07:12

Ei, na, în bobi... Crezi că toți suntem ca tine, Mama Omida II? Tu bați cărțile, babaroasele, citești în zaț și cați în ghioc, dai acatiste și alte alea, în speranța unui miracol ca ăla de la Liberec... Eu văd doar realitatea crudă: pentru o echipă căreia i se face respirație artificială, cu tot felul de anunțuri bombă, cu super-achiziții de babalâci, drumul nu poate duce decât obligatoriu înainte. Spre B!

Sa inteleg ca ni-i recomanzi pe Dodel si Bou? Babalicul de Gecov v-a pus bomboana pe coliva chiar in groapa voastra, dar te faci ca n-ai vazut...

ochi_ager
ochi_ager  •  27 Martie 2015, 21:57
Postat de doct pe 27 Martie 2015, 15:48

in locul tau m-as face mic si m-as ascunde in papsoi,uite cine vorbeste de corectitudine,deja imi vine sa m,o,r de ras.

Frumoase rânduri i-ai adresat lui Nico ăsta... :-)

Vezi toate comentariile (50)
Comentează