FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Niculae, la un pas de un transfer incredibil: "Am avut contractul pe masă" » Planuri mari pentru sezonul următor

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 18:51

Ajuns la 32 de ani, Daniel Niculae a evoluat pentru 3 echipe în Franţa, Auxerre, Monaco şi Nancy. Atacantul a recunoscut că a fost la un pas de transferul la formaţia care acum joacă an de an în fazele finale ale UEFA Champions League. 

"Puteam să bifez şi o a patra echipă din Hexagon. Lacombe m-a vrut la PSG imediat după Campionatul European din 2008 şi am avut contractul pe masă. Am ezitat şi am pierdut trenul", a spus Daniel Niculae într-un interviu pentru Adevărul.

După victoria din Ghencea, scor 1-0, Daniel Niculae visează frumos şi speră ca în sezonul următor să bifeze eventul cu Rapid.

„În Giuleşti le-am făcut pe toate. Am cîştigat Cupa, titlul, am promovat şi dacă ne salvăm anul acesta îmi mai rămîne unul singur: eventul.

Putem s-o facem, deşi un preşedinte care să fie liantul între echipă, conducere şi suporteri ar fi binevenit. Totuşi, sîntem trei „preşedinţi” în teren, (n.r. el, Pancu şi Săpunaru) şi încercăm să rezolvăm noi «cazul»", a adăugat atacantul.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
magura
magura  •  28 Februarie 2015, 13:49
Postat de danms pe 26 Februarie 2015, 19:11

Du-te băi figurantule, te-ai îmbătat după meciul cu Steaua și nu ți-ai revenit ! Asta-i din aceeași categorie cu telefonul primit de Pleșan de la Wenger !!! Vă faceți de cacao cum deschideți gura, mai bine tăceți naibii din gură !

Dar tu de ce esti asa sigur ca nu a fost asa? Aaaa, deca era un fost jucator al fcsb-ului, era mai credibil, nu? :))))))))))))))) Ce va doare la ficatzei cand un alt fotbalist are succes mai mare decat petardele de la fcsb... Ahhh, ahhhhh... :))))))))))))))))))))))

spivak
spivak  •  27 Februarie 2015, 12:00

A ezitat între Auxerre şi PSG??

borat101
borat101  •  26 Februarie 2015, 21:06

Posibil sa fi avut ocazia. Dar se intelege chestia cu Ezitarea, pentru ca atunci cand te duci la echipe mari, acolo sunt deja staruri in garnitura si un Daniel Niculae facea mai mult banca, el vrand sa fie titular mai mult ca sigur.... de asta a Ezitat. Asta o stie orice copil mic despre transferuri la echipe mari. Si un Daniel Niculae, era titular la echipele din Franta dand goluri la foc automat, asa si cu Keseru, dar ti.g.an.-imea il prefera pe petarda de Marica care nici nu pridea banca de la nici o echipa din Germania.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează