FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Daniel Niculae remarcă o problemă majoră în Liga 1: "Mirosul de cauciuc e simțit și de telespectatori"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 19:51

Daniel Niculae, atacantul de 33 de ani care evoluează pentru Academia Rapid, în Liga a 4-a, a criticat în termeni duri terenul sintetic de la Chiajna. 

"Suprafața de joc de la Chiajna este execrabilă. Mirosul de cauciuc se simte și acasă, la telespectatori. Sunt total împotriva unor astfel de suprafețe de joc. Din păcate, acum mă antrenez și eu de două ori pe săptămână pe un astfel de teren, din lipsa infrastructurii de la Liga a 4-a.

Într-adevăr, costurile de întreținere sunt mai mici, dar sinteticul este moartea fotbalului din punctul meu de vedere", a declarat Daniel Niculae, la TV Digi Sport. 

Concordia Chiajna este unica echipă din Liga 1 care utilizează gazon sintetic. Echipa pregătită de Miriuță a pierdut azi, 0-1, cu CFR Cluj (Detalii AICI).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează