SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Criticată pentru că a ales banii în locul naționalei » "Simona ar trebui să se mai gîndească"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 15:09

Simona Halep a decis să nu participe la meciul României de Fed Cup, din cauza programului încărcat. După această decizie, mai multe personalități din lumea sportului o critică pe româncă.

Ilie Năstase a fost primul care a comentat decizia Simonei Halep: "Să ne lămurească și pe noi" Citește aici toată declarația

Alin Petrache, președintele COSR, a vorbit și el despre decizia româncei de a nu juca pentru echipă.

 Din punctul ei de vedere cred că este greu și delicat să pui în balanță partea financiară pe care o poate pierde prin neparticiparea la un turneu și bucuria pe care Simona o aduce în țară de fiecare dată.

Cînd întrebi acum cine e cel mai cunoscut sportiv, lumea nu mai răspunde Hagi sau Nadia Comăneci, ci Simona Halep. Cred că ar trebui să se gîndească și ea la lucrul acesta, să se gîndească la partea sportivă și națională și să facă un pas spre echipa națională.

Poate că e nevoie să discutăm un pic de valorile care îi definesc pe sportivii de înaltă performanță. Iar aceste valori nu le putem scoate în evidență decît atunci cînd participăm pentru echipa națională".

 România va juca împotriva Canadei în weekend-ul 18-19 aprilie, la Montreal.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (73)
simohayha
simohayha  •  08 Aprilie 2015, 04:56

zanna.bianca
zanna.bianca  •  07 Aprilie 2015, 12:01

: ))) funny : ))).......http://adevarul.ro/news/societate/ilie-nastase-impiedica-fileul-simonei-halep-1_552289ee448e03c0fd4637c9/index.html#

zgobituary
zgobituary  •  07 Aprilie 2015, 08:21

Fata asta trebuie sa se gandeasca cum sa avanseze in clasamentul WTA, ar trebui sa profite de orice turneu, poate inainte de Rolland Garros ar putea ajunge nr.2 in lume si sa fie cap de serie nr.2 la RG si sa le lase pe Serena si Sarapova sa se bata intre ele in semifinale (astea doua sa fie capii de serie 1 si 3). Nu cred ca se pune problema banilor, a castigat deja din sport peste 8 milioane dolari + banii din publicitate asa ca eu cred ca este asigurata financiar pentru toata viata, visul ei e sa fie nr.1, pe asta trebuie sa se concentreze. Anul trecut a promis ca o sa joace in turneul de la Bucuresti si l-a si jucat si a castigat dar cred ca a costat-o scump faptul ca a facut pe plac romanilor care au vrut s-o vada jucand pe viu aici in Romania (a neglijat pregatirea turneelor pe hard din America de Nord de dinaninte de US Open si a avut rezultate dezastruoase acolo, 8 din primele 10 WTA s-au concentrat pe pregatirea turneelor pe hard numai Halep si inca o jucatoare din top 10 au mai jucat pe zgura). Are timp si de Fed Cup care este o competitie de mana "n" care nu are renumele si importanta Cupei Davis de la baieti. Nu Fed Cup ne arata pe noi romanii peste tot in lume ci castigarea unor turnee WTA. Toata lumea stie de cele 4 turnee de Mare Slem, Indian Wells, Miami, Cincinatti, Madrid, Roma, Paris-Bercy, Shanghai si Turneul Campioanelor pe cand Fed Cup se desfasoara de regula intr-un anonimat total.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează