FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - FCSB 1-2

Daniel Oprița și-a dat demisia de la Juventus București: "M-au lăsat frații și prietenii! Am o șurubelniță să mă lupt cu tancurile"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2017 23:20

Daniel Oprița și-a dat demisia de la cârma lui Juventus București după înfrângerea cu FCSB, scor 1-2.

"Forță nu mai am, dar nu din cauza jucătorilor. Am lucrat aici doi ani și am pus suflet. E pentru prima dată în istorie când clubul ăsta a ajuns în Liga 1. În ăștia doi ani am pierdut 10 ani din viață. Vreau să renunț la echipă. A fost ultimul meu meci.

Nu mai are rost să continuu. În acest mod îmi risc sănătatea și familia. Știți melodia aia cu m-au lăsat frații și prietenii. Mai multe nu pot face aici. Am o șurubelniță să mă lupt cu tancurile. Am anunțat la pauză că vreau să plec. Chiar dacă am fi câștigat eu tot plecam. O iau de la capăt și din Liga a 3-a. Aș fi vrut mai multă susținere", a declarat Oprița la Look tv.

Înlocuitorul lui Oprița se va alege între Mihai Teja și Dan Alexa.

...despre meciul de azi: "Am trăit meciul cu emoții. La cum s-a desfășurat partida puteam scoate un punct la ultima fază. În 10 oameni am dominat Steaua. Sunt mândru de jucători pentru cum au jucat și în 10 oameni. Am plecat de pe bancă înainte să execute penalty-ul pentru că aveam emoții. Asta e! Așa a gândit el atunci! Putea rata oricine. Au ratat și alți jucători. Poate că la situația pe care o avem noi trebuia să execute altfel. Până la urmă așa a vrut Dumnezeu să-i iasă lui Dică".

"Călințaru a dat cu pumnul în masă și am înțeles că s-a rănit și s-a dus la spital" Daniel Oprița

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
1294946600615396
Toma Vasile Valentin  •  20 August 2017, 10:18

Oprita un mare fotbalist și bun antrenor dar uni jucători aseară au lăsat o pata neagra pe CV lor

120673851726017
Dreptatea Doare  •  20 August 2017, 09:11

Blat ordinar marca valiza lui jiji

cneius
cneius  •  20 August 2017, 08:51

"În 10 oameni am dominat Steaua" - cred ca a vazut alt meci

Vezi toate comentariile (16)
Comentează