FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - OŢELUL 2-0

Daniel Pancu a explicat de ce a refuzat sîmbătă să preia banderola: "Nu pot fi varianta de rezervă"

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 22:09

Cu Oţelul, în lipsa accidentatului Săpunaru, căpitan al Rapidului a fost Daniel Niculae. Cînd a fost înlocuit, în minutul 88, Nico ar fi vrut să-i paseze banderola lui Daniel Pancu, introdus pe gazon ceva mai devreme.
Pancone însă a refuzat şi apoi s-a justificat: "Sînt situaţii în viaţă cînd nu poţi să fii varianta de rezervă a nimănui. Pentru mine este foarte clar. Nu vreau să supăr pe cineva, nu e nici un scandal aici. Sînt cel mai vechi şi cel mai experimentat din lot, iar asta ar fi trebuit să conteze. A fost decizia antrenorului ca eu să nu mai fiu căpitan, o respect, nu e nici o problemă".

Pustai a explicat de ce banderola a ajuns în minutele de final pe braţul lui Nicolae Vasile: "Nicky era singurul român de pe teren, în afară de Pancone. E o predare de ştafetă".


"În iarnă, cînd Pustai mi-a luat banderola, m-am simţit umilit, a fost un şoc! Am avut apoi o discuţie cu antrenorul în care mi-a explicat că a plecat de la o idee preconcepută în ceea ce mă priveşte. Asta e, de acum nu voi mai fi niciodată căpitanul Rapidului, orice s-ar întîmpla!"
Daniel Pancu, la Digi, în februarie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
ochi_ager
ochi_ager  •  24 Martie 2015, 22:42
Postat de altona pe 24 Martie 2015, 21:32

Io cred ca s-ar putea. Da' nu cred ca ar folosi. Ideea cu banderola pe bratul pustiului mi se pare cea mai buna. Sigur, nu stiu ce parere are Pepe. Si nu vreau sa trec la poza cu el.

Bine, măi, fie ca tine! Tu decizi cine să ia banderola FC Rapid B...

altona
altona  •  24 Martie 2015, 21:32
Postat de ochi_ager pe 23 Martie 2015, 10:46

Dar nu se poate cu mai multe banderole de-astea? Una pentru Panco, una pentru Nico (că tot Daniel e), una pentru Săpun, una pentru Nicky și două pentru Orioli, că știți cum sunt gemenii, se-mbracă la fel...

Io cred ca s-ar putea. Da' nu cred ca ar folosi. Ideea cu banderola pe bratul pustiului mi se pare cea mai buna. Sigur, nu stiu ce parere are Pepe. Si nu vreau sa trec la poza cu el.

altona
altona  •  24 Martie 2015, 21:30
Postat de cristi47.reload pe 23 Martie 2015, 15:18

Alcoolistul asta e dat afara din toate bodegile. Toti refuza sa-i dea tuica pe caiet. Vrea banderola s-o lase amanet pentru bautura. Aveti demnitate, gloriosi suporteri rapidisti. Nu lasati acest betiv sa pateze clubul vostru cel imaculat

Orice rapidest iti poate spune ca lui Pancu trebuie sa I se intinda masa la centrul terenului iar restul jucatorilor sa-i toarne pe rind in pahar. Asta este, desigur, parerea noastra. Cit despre bautura pe cartel, poate vorbesti cu Bumbescu de la fcsb. El iti poate oferi detalii "first hand". De Lucian Balan nu mai amintesc.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează