FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - RAPID 2-0

Daniel Pancu a găsit principalii vinovaţi pentru situaţia Rapidului: "Coşmarul se va termina în curînd!"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 23:12

Daniel Pancu a fost tranşant după înfrîngerea Rapidului în faţa celor de la CS U Craiova, scor 0-2, şi a găsit principalii vinovaţi pentru situaţia în care se află giuleştenii în acest moment.

"Ne-am propus să marcăm, dar n-am reuşit nici măcar un şut pe poartă. Am mai trecut prin situaţii d-astea în cariera mea. E foarte greu. De aici se iese cu foarte multă muncă şi mult caracater. Coşmarul se va termina în curînd! E clar că vina principală este a jucătorilor. Din iarnă trebuie să vină jucători care să fie obişnuiţi cu performanţa. Nu poţi spune că n-avem ambiţie, dar aici e vorba de valoare. Sîntem absolut toţi responsabili, inclusiv eu", a spus Daniel Pancu la Look tv.

Mircea Bornescu, portarul giuleştenilor, a comentat şi el situaţia în care se află Rapidul.

"A fost un meci dificil, un meci în care ne-am pus mari speranţe. Credeam că vom reuşi să plecă cu un punct, însă Craiova a jucat foarte bine. Această echipă este a oraşului Craiova, e bine că există o formaţie în acest oraş, nu vreau să comentez mai mult. Probabil că lipsa de rezultate face ca jocul nostru să fie un pic crispat, însă vom lupta pînă la capăt. Jucătorii ar trebui să demonstreze că merită să rămînă la Rapid, dacă nu există posibilitatea să vină alţi jucători mai valoroşi. Aşa nu se mai poate!", a spus şi Bornescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
supereduardo10
supereduardo10  •  25 Noiembrie 2014, 10:33
Postat de eugen76.pan pe 25 Noiembrie 2014, 08:26

PENIBIL!MOGOSOAIA CSU PSD, NU VA FI NICIODATA STIINTA NOASTRA DRAGA !saracul Bawab :)) dupa gol a vrut sa se bucure alaturi de "galerie" ,dar si-a dat seama ca e singur :))))))..

mare dreptate ai ...oricum golul a fost superb mai mai ca Bornescu a lasat mana si capul in jos sa nu strice frumusete de gol :))Comentariul tău...

bamse1901
bamse1901  •  25 Noiembrie 2014, 08:57

numai ca in Romanica nu prea mai sunt jucatori de valoare pancone

mokinio
mokinio  •  25 Noiembrie 2014, 08:42

Pancone, sper sa ai dreptate, de ceva timp, ne hranim doar cu speranta in mai bine!Pt. dinu vama: trezeste-l pe moldo(nu Viorel) si spune-i ca in liga 1, nu poti face fata cu jucatori de liga a 2a!!Mai bine retrogradam(oricum sansele sa supravietuim anu asta ia liga 1 sunt extrem de mici), iesim din insolventa(daca tot se lauda moldo ca are bani )si reconstruim,pe bani adevarati(daca exista), echipa! Daca nu sunt bani de liga 1, mai bine stam in liga a 2a . Un mesaj pt copos gheorghe:putreziti-ar oasele la Rahova!! FZR!!!!!...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează