FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-1

Daniel Pancu dezvăluie un episod din trecut în care i-a ajutat pe roş-albaştri: "Datorită mie Steaua a evitat o suspendare"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 00:04

Daniel Pancu a vorbit după partida cîştigată de Rapid pe terenul Stelei, 1-0, şi a dezvăluit un lucru mai puţin ştiut din trecutul Stelei.


"Cei care au venit astăzi la stadion nu se pot numi suporteri. Au venit la FCSB, nu la Steaua. Noi acum am bătut FCSB, nu Steaua! Nu e uşor nici pentru mine. Sînt şi eu om şi suport multe chestii.

Am evitat o suspendare drastică pentru Steaua din cupele europene cînd am fost cu Beşiktaş aici. Puteam face plîngere la UEFA pentru injurii. Inclusiv crainicul stadionului a făcut nişte declaraţii xenofobe atunci. Mihai Stoica ştie foarte bine! Am evitat asta, pentru că am crezut că se potolesc, dar nu s-au potolit niciodată şi bucuria mea din această seară este plăcerea mea maximă.

Pot să spun chiar că am orgasm cînd îi văd la gard, acolo. Risc orice cartonaş pentru ce am păţit eu aici! Sînt lucruri pe care voi nu le ştiţi. Au trecut nişte ani şi acestea vor rămîne. Ar trebui să-şi vadă de comportamentul lor ", a spus Pancu la Look tv.

 

VIDEO&FOTO » OSCAR vişiniu » Thriller în Ghencea: Rapidul renaşte, după ce umileşte Steaua!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
juliusmad
juliusmad  •  23 Februarie 2015, 09:30

ce om, ce caracter :))). poate era baut

caminero
caminero  •  23 Februarie 2015, 09:05
Postat de pol1iasi pe 23 Februarie 2015, 01:05

A injurat steaua bre...se vedea pe camera video de la digi sport, in timpul meciului, cand pancu gesticula si injura steaua

Păi a greşit atunci ... căci nu juca Steaua aseară, ci FCSB ...

para.para
para.para  •  23 Februarie 2015, 08:51

Cum se repeta istoria la romulani. In '47 cica in primul meci, CCA - CFR 0-1, ieri cica din nou in primul meci, WCSB - Rapid 0-1.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează