FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Pancu, ironie fără precedent la adresa Stelei: "Şi cu lanterna roşie în mînă tot batem echipa fără nume!"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 17:37

Daniel Pancu a ajuns la 37 de ani, însă nu are de gînd să se retragă pînă cînd nu readuce Rapidul în fruntea Ligii 1. 

Deşi în prezent sînt pe ultimul loc, giuleştenii abia aşteaptă meciul cu Steaua din prima etapă a returului, iar căpitanul Rapidului îi ironizează pe rivalii din Ghencea şi le promite că o să-i bată.

Războiul campionilor cu MApN-ul pentru marcă a devenit subiect de glume pentru Daniel Pancu.

"De abia aştept să o întîlnesc pe echipa fără nume! Aşa cum sîntem noi, puţini, săraci, cu lanterna roşie în mînă, tot îi batem.

Cred că am scăpat, în sfîrşit, şi de formularea unicul derby de România. Din ea, a mai rămas doar Dinamo", a spus Daniel Pancu pentru ProSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (88)
geor1953ge
geor1953ge  •  06 Ianuarie 2015, 20:16

....ultimul lucru pe care-l mai avea de facut dl.pancu...grija fata de altul...de sine are cine sa se ingrijeasca...cainele moare de drumuri multe...

cipet
cipet  •  06 Ianuarie 2015, 15:21

ce vremuri, echipa fara nume va juca in prima etapa a returului cu echipa fara jucatori !

fangigi
fangigi  •  06 Ianuarie 2015, 11:16

:)))))) le-a ridicat mingea la cap ovyn3lor scl4v3l3 ciobanului si ele au si sarit! Bravo Pancone, fa-i pe aurorol4ci, ca-s vai de mamicuta lor!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează