FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Pancu le cere ajutorul lui Daniel Niculae şi Cristian Săpunaru » Situaţie nemaiîntîlnită la vizita medicală a rapidiştilor

Articol de GSP - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 12:52

Rapidul a avut programată astăzi vizita medicală, însă, aşa cum ne-au obişnuit, giuleştenii au creat o nouă situaţie inedită pentru fotbalul românesc.

Din cei 9 jucători ai echipei, 7 au ales să facă vizita medicală la o clinică din Chiajna, unde analizele costă 70 de lei, în timp ce Daniel Pancu şi Virgil Drăghia au ales să îşi verifice starea de sănătate la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, achitînd din buzunarul propriu suma de 350 de lei.

"Am ales că vin aici (n.r. la INMS), pentru că eu de aproximativ 20 de ani îmi tot fac analizele la acest institut. Se fac analize bune, plus că aici sînt toţi parametrii mei şi pot să îi compar", a declarat Daniel Pancu înainte de vizita medicală.

Daniel Pancu spune că le-a cerut lui Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru să se alăture lotului giuleştean şi să-i ajute pe rapidişti să evite retrogradarea.

"Nu am mai păţit aşa ceva niciodată în cariera mea, nu este o situaţie normală, toţi din club sunt surprinşi. Este important să avem şi calitate, nu doar să fim la număr. Am încredere în Dinu Gheorghe şi sînt convins că lucrurile vor sta bine, doar că mă îngrijorează timpul. Pentru a face o echipă bună ai nevoie şi de timp, care va fi duşmanul nostru. Aş fi mulţumit dacă i-aş avea alături de mine pe Niculae şi Săpunaru.

Săpunaru a fost la antrenament ieri, Nico aşetaptă un semn de la conducere. Nu cred că se pune vorba de bani cînd vine vorba de doi rapidişti mari. În plus, şi Nicolae Grigore trebuie să îşi termine contractul cu Apollon Limasol, apoi ni se va alătura", a spus Pancu.

Lotul prezent la vizita medicală de la Chiajna: Buchta, N. Vasile, Cerlincă, Al. Dan, Kikas, M. Martin, Boukaka
La INMS şi-au făcut apariţia: Pancu şi Drăghia

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
tigruzzu
tigruzzu  •  15 Ianuarie 2015, 19:26
Postat de masckus pe 15 Ianuarie 2015, 15:25

Dat unde este Pancu cel razboinic, care spunea ca o bate pe Steaua? Dar cu cine sa o bata cand ei nici macar un prim 11 nu au? :)))) Genial...

Tu ai jucat meciul dinainte? Ce va panicati asa, bre? Acolo e Vama, se rezolva sigur problema lotului. S-a facut curatenie, acum va incepe constructia. E perfect! Calm si incredere in Dinu "Vama". Ce mai face Meme-ul?

masckus
masckus  •  15 Ianuarie 2015, 15:25

Dat unde este Pancu cel razboinic, care spunea ca o bate pe Steaua? Dar cu cine sa o bata cand ei nici macar un prim 11 nu au? :)))) Genial...

serban_ionescu
serban_ionescu  •  15 Ianuarie 2015, 15:10

nimic nu e pierdut! se reprofileaza: in fotbal in sala , mini fotbal, mini mini fotbal ; mini mini mini......................fotbal, pana la fotbal cu nasturi! Adio Rapid!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează