FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Pancu pune tunurile pe "Vamă": "Dinu Gheorghe e dezamăgirea anului"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 10:45

Daniel Pancu a acordat un interviu în exclusivitate pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor unde a vorbit despre ruptura dintre Rapid şi Dinu Gheorghe.

Pancone, 37 de ani, s-a arătat dezamăgit de faptul că "Vamă" a părăsit echipa din Giuleşti, deşi afirmase că va fi alături de noul proiect al patronului Valerii Moraru.

" Dinu Gheorghe reprezintă, pentru mine, dezamăgirea sfîrşitului de 2014 şi a începutului lui 2015. Am vorbit foarte mult cu el în vacanţă, a făcut stategii peste strategii, a reziliat contractele la toţi jucătorii, a propus jucători la conducere şi la prima neînţelegere ne-a părăsit. Ăsta e adevărul! A vorbit în continuu de retragerea mea, a spus acest lucru la toată lumea.

Pînă şi nea Mircea, l-am sunat de Sărbători, mi-a zis că vine la retragerea mea. Am rămas puţin surprins, a zis că pentru mine îşi pune ghetele, nu sacoul de antrenor. Totuşi, uite că primul care s-a retras a fost Dinu Gheorghe! Cel mai blînd cuvînt care-mi vine în minte e dezamăgire. Nu ştiu care au fost cauzele, nu ştiu dacă mai e vreo şansă să se întoarcă, dar această instabilitatate nu ne face bine", a spus Pancu.

În ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor şi în cea digitală puteţi citice spune Pancu despre retragere, ce speră fotbalistul Rapidului de la acest an, dar şi despre săgeţile trimise de atacantul giuleştenilor la adresa lui Marius Şumudică.

2 goluri a marcat Pancu în tur, fiind golgeterul Rapidului

209 meciuri a jucat Pancu pentru Rapid în Liga 1, înscriind de 69 de ori

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
scandautor
scandautor  •  31 Ianuarie 2015, 23:51
Postat de unico_biancorossi pe 31 Ianuarie 2015, 23:36

nu stiu de ce mai agita si pancu spiritele in giulesti. acum totul pare in regula, salariile sunt la zi, jucatori au venit cu duiumul. sa iis vada vere de antrenamente, sa lase vendetele. si asa rapid a platit prea mult de-a lungul timpului pentru chestii similare.

E, totusi, nu pare o vendeta in adevaratul sens al cuvantului. Omul a dat un interviu, a fost intrebat, asa ca a raspuns si si-a exprimat punctul de vedere, n-a postat ceva pe Facebook sau in alta parte, de capul lui, chitit sa mai faca niste valuri. Si poate ca, fata de altii, fiind capitan si o anumita autoritate in cadrul clubului, cred ca are toata caderea sa exprime astfel de pareri. Mai ales ca personal nu mi se pare deplasat sau jignitor ce-a spus, nici ca ar spala niste rufe din familie in vazul tuturor. Tocmai pentru ca ii pasa de Rapid, se simte dezamagit si a aratat asta, cam atat.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Ianuarie 2015, 23:39
Postat de ochi_ager pe 31 Ianuarie 2015, 22:26

Vamă - dezamăgirea anului. Pancu - amăgirea fanilor...

oare ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Ianuarie 2015, 23:36

nu stiu de ce mai agita si pancu spiritele in giulesti. acum totul pare in regula, salariile sunt la zi, jucatori au venit cu duiumul. sa iis vada vere de antrenamente, sa lase vendetele. si asa rapid a platit prea mult de-a lungul timpului pentru chestii similare.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează