FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-3

Pancu resemnat: "Cînd le dai posibilitatea să plece, steliştii sînt ca nişte rachete"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 23:46

Căpitanul Rapidului, Daniel Pancu, şi-ar fi dorit ca meciul cu Steaua să se joace pe Naţional Arena. Marcatorul golului giuleştenilor consideră că victoria rol-albaştrilor e meritată. 

"E pentru prima dată cînd marchez împotriva Stelei şi echipa nu cîştigă. Am pierdut absolut meritat. Mereu mă bucur cînd dau gol cu Steaua. Din păcate, trăim într-o perioadă în care nu îi putem ajunge, doar suporterii amintesc de vechiul Rapid.

Avem însă un nou patron şi sperăm să ne revenim. Timpul a fost scurt pentru Ganea, a făcut doar două antrenamente, n-avea ce să facă. Avem nevoie de întăriri şi sperăm ca patronul să rezolve asta.

Derby va fi mereu cu Steaua chiar şi dacă e o echipă în Liga a 4-a. E un meci de tradiţie şi aşa va rămîne. Dacă m-aş fi ocupat de club, aş fi făcut totul să se joace pe Naţional Arena. Le-am dat interzis suporterilor jucînd pe Giuleşti. Probabil nu am avut bani.

Fazele steliştilor au fost trase la indigo azi. Cînd le dai posibilitatea să plece sînt rachete, mai ales după ce a intrat Chipciu. Legat de accdientare am simţit o înţepătură şi am preferat să ies de pe teren decît să risc ceva mai grav. Fără întăriri n-avem şanse.

Dacă începi prost un campionat, e greu să mai revii, chiar dacă aduci jucători", a spus Daniel Pancu la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
xhthu
xhthu  •  27 Iulie 2014, 13:47
Postat de adytzu2009 pe 27 Iulie 2014, 03:56

BA, el s-a maturizat, tu nu...esti cam cretinel....

de ce scrii ba cu caps .vrei sa arati ca stii si tu sa vorbesti urat cand măta nu-i acasa?

lupulverde
lupulverde  •  27 Iulie 2014, 09:33

dupa ce ti-o trage STEAUA de doua ori intr-o saptama si mai ai gura mare, esti penibil

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  27 Iulie 2014, 09:32
Postat de legendavisinie pe 27 Iulie 2014, 08:50

Groapa de gunoi e la voi, un club infiintat de bolsevici, condus si finantat de infractori.

Bah da..Steaua este infiintata de comunistii romani, insa mai trist este ca Rapidul vostru este facut de evreul Gheza Ginger, spion al Moscovei, alaturi de G.Grigoriu, ambii arestati si condamnati pentru inalta tradare. Ginger fiind si aruncat peste granita spre "mama Rusie". Asa ca inainte sa faci acuze.... uita-te in curteea ta si mai documenteaza-te. Cat despre Rapid... se vede lipsa de valoare in lot si lipsa unei stabilitati la nivelul clubului.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează