FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC BOTOŞANI 1-0

Daniel Stanciu a explicat eroarea cu carnetele jucătorilor de la meciul cu Botoșani, 1-0

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 23:23

Daniel Stanciu a vorbit despre incidentul de la începutul meciului ACS Poli - FC Botoșani 1-0, cînd partida a fost amînată 28 de minute din cauza problemelor cu vizele de joc a trei jucători.

"Am avut probleme cu două carnete. N-am putut să-i folosim pe Artean și Curtean. Aveam contractele în regulă, dar era o eroare în înscrisurile celor de la Ligă în carnet. A fost regulamentară decizia lui Hațegan. E o vină comună. Și noi sîntem vinovați, și cei de la Botoșani și cei de la Ligă.

Noi am venit și cu contractele celor doi jucători, dar era o neconcordanță în carnetele jucătorilor. Liga a fost de vină pentru asta pentru că ea a înregistrat carnetele, dar și noi sîntem de vină. Cine a greșit va plăti", a spus Daniel Stanciu la Dolcesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  28 Iulie 2015, 10:00

Stimabile,Stanciu,nu pot sa va zic...Presedinte pentru ca ii jignesc pe cei sunt cu ADEVARAT presedinti de cluburi,intr-o tara normala,la un CLUB CARE SE RESPECTA,un om normal,in aceasta dimineata-la inceperea programului! isi dadea, frumos si onest ,DEMISIA!Dumneavoastra ce mai asteptati?

811730288915362
Constantin Luca  •  28 Iulie 2015, 09:36

ar fi bine ca arbitrii sa se uite mai des la pozele de pe legitimatiile fotbalistilor sa vada cum arata poza cu realitatea.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  28 Iulie 2015, 09:25

Ce aveti mai cu Poli ,va sta cumva in gat ,voi care vorbiti de rau pe Poli ,sigur sunteti consateni cu Iancu si cu Chivorghian ,noi I-am vrut la Timisoara sau tot voi I-ati ridicat in slavi si cand nu trebuia ,cum a-ti facut si cu toti puscariabili din fotbal. Ciocu mic ,lasati Banatul in pace . O mai vrut cineva pe vremuri ,sa desfinteze toate spaturile din Banat ,dar na mai apucat ,tot datorita Banatului ,care vi-o dat si voua dreptul sa scrieti aici.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează