FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Daniel Stanciu anunță că ACS Poli ar putea avea un nou finanțator: ”Purtăm ceva discuții”

Articol de - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 14:06

ACS Poli e cu un picior în groapă din punct de vedere financiar, dar există soluții salvatoare. Managerul sportiv Daniel Stanciu a anunțat azi că un om de afaceri potent din străinătate vrea să se implice la club și că în perioada următoare se vor purta mai multe discuții.

Daniel Stanciu s-a arătat dezamăgit de hotărârea Curții de Conturi, dar spune că clubul ar avea soluții de salvare din mediul privat.

”Avem în aceste zile o speranță, care ar fi frumos să se materializeze, purtăm discuții cu cineva din străinătate, ca partener până în vară iar apoi să schimbăm statutul societății”, a declarat Daniel Stanciu.

Timișorenii ar urma să-și schimbe statutul în acest caz, dar abia în vară: ”Normal, vine din mediul privat. M-am interesat la FRF cum am putea face. Deocamdată n-a picat nimic (n.r. nici varianta SCM). Deocamdată FRF se guvernează după vechiul statut, dar putem primi acceptul Comitetului Executiv, dar până în vară nu putem schimba”, a mai spus Stanciu.

”Momentan avem sprijinul unor parteneri locali să ducem sezonul. Nu știu dacă ajunge. E vorba de bani mulți, când noi plătim impozite și la salarii… Dacă cei de care vorbim sunt serioși la Timișoara se va face performanță”, a mai precizat Stanciu.

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  24 Februarie 2016, 19:58

Poli echipa cu traditie,ajunsa pe mana acestui baiat de pravalie de la diji.sport,se umple de jena...luati o paiata gratis e mai lucrativ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează