FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREŞ

Daniel Stanciu continuă să atace deciziile Comisiei de Disciplină: "E aberant, Claudiu Keşeru joacă bine mersi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 17:53

Directorul general al celor de la ASA Tîrgu Mureş, Daniel Stanciu, continuă să fie supărat după ce Ousmane N'Doye şi Gabi Mureşan au fost suspendaţi cu 6, respectiv 16 etape. 

"Aşteptăm încă motivarea pentru N'Doye şi vom face recurs. Vom face recurs la Mureşan şi N'Doye pentru schimbarea încadrării, pentru că e ridicol, amîndoi sînt încadraţi la cartonaş roşu. La N'Doye e o decizie aberantă. Keşeru e bine mersi şi joacă.

Îmi pare foarte rău de ceea ce i s-a întîmplat lui Rusescu. Acum, Gabi Mureşan e supus unui linşaj media. E scos cel mai mare criminal din fotbalul românesc", a spus Daniel Stanciu pentru Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
euce
euce  •  08 Noiembrie 2014, 12:24
Postat de gabush86 pe 08 Noiembrie 2014, 07:39

S-a trezit ratusca vorbind. Nu stiu de unde are buzele alea asa tuguiate, probabil de pe vremea cand lucra la Porumboiu .

da decizia comisiei este aberanta,dar don.Daniel,te rog sa faci o incursiune in trecutul apropiat si sa rememorezi(vai Milanov a ramas far dinti in gura,vai nu o sa mai joace ,cariera distrusa-Milanov a jucat in urmatorul meci-a fost lo9vit intradevar dar doar un dinte a fost cazut)asa ca cu tot regretul pentru aceste suspendari,dar "doni"cineva acolo sus ....

gabush86
gabush86  •  08 Noiembrie 2014, 07:39

S-a trezit ratusca vorbind. Nu stiu de unde are buzele alea asa tuguiate, probabil de pe vremea cand lucra la Porumboiu .

belamy
belamy  •  08 Noiembrie 2014, 06:08

la ce te poti astepta de la o echipa ce alerga dupa arbitru sa intrerupa meciul, aratand bricheta ca pe o grenada de asalt.....?

Vezi toate comentariile (65)
Comentează