FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Daniel Stanciu critică strategia lui Dinamo din primul cantonament: "A fost o greşeală"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 22:51

Managerul Daniel Stanciu ştie motivul pentru care Dinamo a ajuns să piardă ultimul amical al primului cantonament, cu Danemarca U21, scor 1-7: planificarea primului cantonament, făcută înainte ca el să se alăture conducerii "cîinilor".

"Din punctul meu de vedere, a fost o greşeală cînd s-au aranjat aceste patru meciuri, în condiţiile în care am avut foarte puţine zile de pregătire în ţară. Trebuie să iei în calcul şi vremea, care a fost foarte rea, o săptămînă ne-am pregătit pe un teren sintetic iar cînd am dat de iarbă, în primele două zile, au căzut vreo cinci-şase jucători care n-au putut să intre în ciclul normal de pregătire.

În repriza a doua, din cauza accidentărilor, din cauza oboselii, normal că am căzut. Am introdus foarte mulţi jucători tineri. Am folosit 19 jucători, cu o medie de vîrstă de 21,4 ani. Sînt copii care evoluează în liga a treia. Dar nu e o scuză. Nici pentru noi, conducătorii, nici pentru jucători. Vedem exact la ce nivel sîntem. Nu este o tragedie. Ştim că mai avem foarte mult de muncă, trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt.

Trebuie să muncim mult mai mult, să nu visăm, pentru că nu ne ajută la nimic. Cred că dacă vom face lucrurile aşa cum trebuie, Dinamo va reveni", a spus Daniel Stanciu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
zecs93
zecs93  •  24 Ianuarie 2015, 22:12
Postat de polistul68 pe 24 Ianuarie 2015, 20:30

prietene, cind esti in insolventa, orice plata si orice incasare e vizata de lichidator...nu poti sa cumperi un bax de apa fara aprobarea lui..inclusiv la banca a fost schimbata persoana cu drept de semnatura....

Si el ce a spus ???

polistul68
polistul68  •  24 Ianuarie 2015, 20:30
Postat de loritzu pe 24 Ianuarie 2015, 11:42

In insolventa poti sa cumperi orice cu cash daca achizitia aprobata de administratorul special(care este numit in insolventa de catre actionarul majoritar, adica Negoita). In cazuri f. importante (a se citi valori f. mari) tb sa-si dea acordul adm judiciar dar nu e cazul la ce achizitii face Dinamo acum(adica nu cumpara stadionul, vreo baza sportive sau un activ de cateva milioane de euro)

prietene, cind esti in insolventa, orice plata si orice incasare e vizata de lichidator...nu poti sa cumperi un bax de apa fara aprobarea lui..inclusiv la banca a fost schimbata persoana cu drept de semnatura....

zecs93
zecs93  •  24 Ianuarie 2015, 16:47
Postat de bodyoflies pe 24 Ianuarie 2015, 11:00

Nu ai dreptate. ;) _________________________ Ultimele evenimente te contrazic, Dinamo a ofetit bani pentru Marc, Ngadeu si Crețu, deci poate să cumpere jucători, dar nu vrea...

poti cumpara si pe bani , dar trb sa-si dea administratoru judiciar acordu, pe timpu insolventei tribunalu iti da un administrator care sa se ocupe de club pana pe perioada iesirii si oricum, nici nu sa pus vreodata problema sa-l luam pe ngadeu sau mai stiu eu cine, deci da, putem cumpara si pe bani dar trb sa depindem de mai multi factori, in plus, de ce sa cumparam acum jucatori pe bani daca suntem in insolventa si nu putem participa in cupele europene ???

Vezi toate comentariile (43)
Comentează