FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Daniel Stanciu: "Ropotan avea probleme pentru că umbla cu un jucător cu influenţă negativă asupra lui" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2009 00:00

Impresarul Daniel Stanciu dezvăluie că fostul selecţioner Victor Piţurcă nu va ajunge la echipa lui Răzvan Cociş, Lokomotiv Moscova şi spune că transferul lui Adrian Ropotan la Dinamo Moscova a reprezentat un pas înainte pentru fostul mijlocaş al liderului din Liga I.

"Scouterii care au venit la derby-urile din ultimul timp au fost dezamăgiţi de modul în care s-a jucat. Pot exista cîteva oferte din Rusia la finalul campionatului, dar nu pot să spun în acest moment despre ce e vorba. Nu ştiu dacă Piţurcă va ajunge la Lokomotiv, din cîte ştiu, ei s-au înţeles deja cu antrenorul lui Dinamo Kiev, Yuri Semin", a spus Stanciu, referindu-se apoi la situaţia fostului mijlocaş al grupării din Ştefan cel Mare:

"Adrian Ropotan se simte bine acolo, am fost să văd partida pe care Lokomotiv a disputat-o contra lui Terek şi am profitat de ocazie pentru a mă întîlni şi cu el. Mi-a spus că s-a adaptat foarte bine în capitala Rusiei şi că nu are nici un fel de problemă de comunicare. În iarnă intrase într-un cerc nu tocmai bun, alături de un jucător care nu avea o influenţă foarte bună asupra lui, dar e bine că s-a schimbat situaţia. Cine e jucătorul? Nu vreau să spun mai mult!", a spus Stanciu la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  20 Mai 2009, 00:41

PULHAC

 •  19 Mai 2009, 22:30

fotnalist al carui nume incepe cu "P" si se termiina cu "ulhac" :))

 •  19 Mai 2009, 22:27

neeaa Rica Raducanuuuu !!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează