FOTBAL  »  Superliga  »  GLUME

Danu Spătaru se ține de glume: "Îi și cânt lui Contra, dacă e nevoie"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 19:15

Danu Spătaru a jucat pentru Dinamo în meciul cu Viitorul (0-0) din play-off, iar la finalul meciului Cosmin Contra s-a încurcat în momentul în care a trebuit să-i spună numele fotbalistului de 22 de ani.

"Am decis să-l pun pe bancă pe Dan Spătar... Spătaru. El putea face faţă din punct de vedere fizic în asemenea condiţii meteo", a declarat Contra la finalul partidei cu Viitorul.

Mijlocașul a glumit în legătură cu numele său.

"Mai glumesc evident, dar pe mine nu mă deranjează. Le mai cânt şi eu dacă e nevoie. Ştiu melodiile, de acum sunt şi cetăţean al României, am şi paşaport românesc.

Vom face tot posibilul să luptăm pentru titlu. Cupa României este şi ea foarte importantă, dar şi Cupa Ligii, în care suntem în finală. Sper să facem tot posibilul ca Dinamo să câştige un trofeu", a spus jucătorul originar din Republica Moldova.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
alexpescaru
alexpescaru  •  16 Martie 2017, 19:45
Postat de randoom_._ pe 15 Martie 2017, 21:11

mai degraba ai gresit tu echipa. dinamo aka rusinea romaniei nu a mai luat de 10 ani un titlu. ce trofee visezi. cupa marbela aka cupa ligii ? ala numai trofeu nu poate fi numit.

Ai apărut și tu, *** ? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  15 Martie 2017, 22:13

Sa le cante ceva gen "drumurile noastre poate, se vor intalni odata..."!

aldo_m
aldo_m  •  15 Martie 2017, 21:26

singurul patron de echipa e gigi care a declart la tv ca el cumpara arbitrii sau PORTARUL ECHIPEI ADVERSE asa ca traiasca gigi si fcsb

Vezi toate comentariile (6)
Comentează