FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

Dănuț Lupu: "Avem cel mai slab lot, dar sunt alături de jucători"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 20:38

Dănuț Lupu, membru în departamentul de scouting la Dinamo, le dă dreptate lui Cornel Dinu și Ioan Andone, care s-au plâns de cât de slabi sunt actualii fotbaliști, dar se declară alături de jucătorii lui Miriuță după eșecul cu CFR Cluj, scor 0-2. 

"De ce să fie o situație imposibilă? Imposibil era anul trecut dacă luam campionatul sau imposibil era dacă luam titlul sezonul ăsta. Eu am încredere în acești puțini jucători, trebuie să recunoaștem că sunt puțini fotbaliști la Dinamo, că vor reuși să câștige punctele necesare pentru a rezolva calificarea în play-off.

Eu, de multe ori, i-am criticat pe jucători, dar acum trebuie să fim alături de ei, pentru că și așa sunt cu moralul la pământ. Vorba lui Andone, Dinamo are cel mai slab lot din ultimii 30-40 de ani.

Revenind la Miriuță, trebuie să ținem cont și de faptul că n-a avut noroc cum a avut Contra. Cosmin a avut noroc extraordinar de mare când a venit la Dinamo", a declarat Lupu la TV Digi Sport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
mere_acre
mere_acre  •  21 Noiembrie 2017, 10:21
Postat de dvd1 pe 20 Noiembrie 2017, 23:47

retrageti echipa dinamo din campionat chiar azi. De ajuns cu agonia. Trebuie sa auda cineva si sa retraga echipa din campionat. Desfiintarea. Huo dinamo pt unde ati ajuns

shadî apî, uăi ! aleităr de bancu cu loupu...

dvd1
dvd1  •  20 Noiembrie 2017, 23:47

retrageti echipa dinamo din campionat chiar azi. De ajuns cu agonia. Trebuie sa auda cineva si sa retraga echipa din campionat. Desfiintarea. Huo dinamo pt unde ati ajuns

geo.b.
geo.b.  •  20 Noiembrie 2017, 21:05

Jucatori de calitate,continuitate si omogenitate,atat pe banca cat si in teren,harnicie si sacrificiu,sunt ingredientele succesului in fotbal.Nu-i neaparat nevoie de vdete,ci de un grup UNIT SI OMOGEN.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează