FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lupu: "Dinamo poate să ceară şi 10 milioane pe Torje, dar mai trebuie să-i şi dea cineva"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2010 00:00

Dănuţ Lupu, fostul jucător dinamovist, a comentat situaţia la echipa Dinamo, comentînd şi evoluţia anumitor jucători.

"Nu cred că au importanţă acţionarii. Dacă echipa cîştiga toate meciurile şi se aflau pe primul loc, nu mai conta nimic din ceea ce se întîmplă acum la Dinamo. Domnul Borcea, în dorinţa lui de a face mult bine, în anumite momente, a făcut şi rău. Sper că în aceşti ani a învăţat ceva. Lui Nicolae Badea îi dau dreptate în mare măsură. Jucătorii sînt cu plăţile la zi, şi totuşi nu obţin rezultate. Ar trebui să mai strîngă laţul", a declarat Dănuţ Lupu, potrivit sportro.

" Adrian Cristea mai are multe de spus, ar trebui să-şi revină. A avut numai eşecuri de la o vreme. Trebuie să se concentreze mai mult pe fotbal. Torje este încă inconstant, dar are potenţial. Am văzut că Dinamo cere cinci milioane pe el, poate să ceară şi zece, important e să-i dea şi cineva", a adăugat Lupu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gtorje_22
gtorje_22  •  29 Octombrie 2010, 13:38

ma scuzi ca iti spun,dar eu chiar cred in 'marele atacant de gara' Ionita!are calitati foarte bune pt a deveni o solutie certapt nationala.la el problema e de acomodare si din nefericire pt el,si de atitudine.a renuntat la un element important:modestia!

milan6
milan6  •  29 Octombrie 2010, 13:08

Misimovic,Elano,Baros,Kewell,Shabani Nonda.si acum cumpara romanasi care nu se vad cu Split sau Utrecht!!! stelisti si dinamovisti,ce sa le ceri? vin din urma rapizii cu Marele Herea,oltenii cu Fratii Costea etc etc. Pastore a costat 7 milioane euro pe Palermo.Palacio de la Boca la Genoa 5 milioane,iar Falcao de la River Plate la Porto 5 milioane.la fel Hulk de la Tokyo Verdy 5 milioane euro!

ciocaneanu
ciocaneanu  •  29 Octombrie 2010, 11:21

GSP-ul cauta sa ia interviuri nu celor ce se pricep cel mai bine la fotbal, sint obiectivi si fac analize pertinente ci celor ce au o vorba de duh la indemina, celor smecheriti care pot da o replica in masura sa stirnesca scandalul! Cam asta se intelege prin ziar de scandal, nu? Torje, indiferent pe citi bani pleaca, are potentialul de a juca si de a nu deveni rezerva de baza ca Ionita, marele atacant de gara!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează