FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO 3-4

Dănuț Lupu: "N-avem cum să ratăm play-off-ul, cine s-ar mai bate cu Steaua și CFR Cluj?" + declarație tare înainte de FCSB - Lazio: "Nu-i suport, dar nu pot să fac asta"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 11:26

Dănuț Lupu, scouterul celor de la Dinamo, e ferm convins că echipa sa va reuși să se califice în play-off și face o comprație între actuala situație de la echipă și cea din sezonul trecut. 

"Vă spun că Dinamo n-are cum să rateze play-off-ul. Ar fi un play-off sărac fără noi, cine să se mai bată cu Steaua și CFR?  Au fost ceva probleme în acest sezon, dar probleme au fost și în ediția trecută și ne-am bătut la titlu până în ultima etapă.

Lumea a criticat jocul echipei, dar am luat 4 puncte din primele două meciuri. Am scos un punct cu Craiova, o echipă foarte bună, care probabil joacă cel mai bun fotbal din România.

Am făcut la Chiajna o repriză secundă foarte bună. Chiar și în prima repriză am jucat bine, am avut un gol valabil. A fost o greșală totală de arbitraj. Jocul e în creștere, iar schimbările pe care le face Miriuță încep să devină foarte bune. Cred că vom avea un cuvânt greu de spus în play-off", a declarat Lupu, la Pro X. 

"Mă bucur mult pentru Torje, a adus un plus, dar cred că peste 2-3 săptămâni îl vom vedea pe adevăratul Torje. Momentan, cred că e puțin în urmă cu pregătirea fizică" Dănuț Lupu

"Hanca e unul dintre cei mai buni jucători ai noștri. A avut o problemă de ordin pshic în meciul cu Craiova, dar noi ne bazăm mult pe el și îl reașteptăm să joace din nou bine"  Dănuț Lupu

"Cu cât echipele românești merg mai mult în cupele europene, cu atât e mai benefic pentru România. Cu toate că nu suport FCSB, nu voi ține cu Lazio în meciul de joi" Dănuț Lupu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
100466354012178
Joachim Makay  •  13 Februarie 2018, 18:56
Postat de gicab pe 13 Februarie 2018, 15:59

Mannecken... aici e vorba doar de bani ... fără Dinamo și evident interesul suporterilor dinamoviști play offul va avea un rating mult mai mic... iar pt digi înseamnă pierdere pe termen scurt... pe termen lung.... faliment

Deci intrati in playoffs cu sarnjamente ca de obicei .

100466354012178
Joachim Makay  •  13 Februarie 2018, 18:54

Ba Ionut cu Chiajna ati facut blat nu ati batut . Cu CRAIOVA va dat Hategan 1 pct .

andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Februarie 2018, 17:08

blat pe fata,doar asa ajunge fcdb in play off,am zis de anul trecut asta

Vezi toate comentariile (13)
Comentează