FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dat afară de la CFR, Claudiu Voiculeț și-a găsit echipă! Va continua tot în Liga 1, la o echipă de top

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2015 18:27

Claudiu Voiculeț și-a reziliat contractul cu CFR Cluj, însă n-a stat mult fără angajament. Jucătorul a revenit la ASA Tîrgu Mureș, deși ACS Poli Timișoara părea favorită pentru a obține semnătura mijlocașului.

”Discutasem despre problemele de la ASA şi cred că ajungeam la o înţelegere, aşa cum a fost cu toţi jucătorii, pentru că am văzut că, pînă la urmă, nu a plecat nimeni dintre cei care aveau contract.

Mi-aş fi dorit să rămîn. Am muncit un an şi jumătate la ASA şi am reuşit o performanţă importantă. Chiar voiam să joc în cupele europene cu ei, dar în România nu ştii ce se întâmplă de pe o zi pe alta", a declarat atunci Voiculeţ.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sibman
sibman  •  05 Octombrie 2015, 19:58

Nu stiu ce este cu Voiculet asta. Mie chiar imi pare un jucator bun.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează