FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

Dat afară în vară, rechemat în iarnă » Cerniauskas ar putea reveni la Dinamo!

Cerniauskas a preferat să se întoarcă la Dinamo decât să fie rezervă în Cipru
Cerniauskas a preferat să se întoarcă la Dinamo decât să fie rezervă în Cipru

Articol de , - Publicat marti, 21 februarie 2017 00:00

Cerniauskas, 27 de ani, a fost afus la București să semneze cu ”câinii” după problemele medicale ale lui Brănescu.

La vremuri noi, oameni vechi. Dinamo a aflat ieri că Laurențiu Brănescu și-a încheiat sezonul, astfel că s-a orientat rapid spre a aduce un nou portar. O mai veche cunoștință a roș-albilor, este vorba de lituanianul Vitautas Cerniauskas, care se despărțise vara trecută de "câini".

Între timp, ajunsese în Cipru, la Ermis Aradippou, unde n-a convins, fiind mai mult rezervă, iar astă-noapte, în jurul orei 2:00, trebuia să ajungă la București. Pentru a face vizita medicală și, apoi, dacă totul este în regulă, să semneze cu Dinamo un nou acord, valabil până la finalul acestui sezon.

N-a mai jucat din octombrie

Cerniauskas avea o clauză în contractul cu ciprioții cum că poate pleca gratis dacă va găsi o soluție mai avantajoasă pentru el. Lituanianul a transmis că are documentele care să ateste că este liber de contract, fiindcă ieri a expirat perioada de transferuri în Liga 1.

Și nu mai pot fi înregistrați decât jucători care la data închiderii ferestrei de mercato erau liberi. Vitautas a vrut să se întoarcă la Dinamo, s-a săturat să fie rezervă, cel mult, în Țara Afroditei, acolo unde a jucat numai două meciuri, la mijlocul lunii octombrie.

Out 3 luni

De ce apelează dinamoviștii la portarul de care s-au dispensat în vară fără remușcări? Au primit o veste extrem de proastă de la Torino, ieri după-amiază: Brănescu ratează tot restul sezonului.

El a fost controlat de doctorii italieni care lucrează cu cei de la Juventus, iar aceştia au transmis că trebuie să se opereze de menisc. Și va sta aproape 3 luni, mai având nevoie de încă una de recuperare.

De-abia în cantonamentul de vară poate fi la dispoziția roș-albilor, Brănescu fiind împrumutat de "Bătrâna Doamnă" în România și în sezonul următor.

4goluri a primit Cerniauskas în cele 2 meciuri în care a apărat poarta celor de la Ermis

37de goluri a încasat lituanianul în 39 de meciuri jucate în tricoul roș-albilor

14partide fără gol primit a bifat Cerniauskas la Dinamo

25de goluri a primit Brănescu în 19 partide în care a evoluat în acest sezon pentru "câini". Are doar două meciuri fără gol încasat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dinamo100
dinamo100  •  21 Februarie 2017, 11:22

E adevarat ca a mai gafat in trecut, insa Cerniauskas e peste portarii pe care i-a avut Dinamo sezonul acesta.

redbuldog
redbuldog  •  21 Februarie 2017, 09:45

Iar umblam beh,cu ,,tocanite''reincalzite..!?L-am avut pe Ramniceanu,pe Marc,pe Cobrea si i-au expulzat ca pe ,,masele stricate'' si acum ne pricopsim cu lituanianu care ne-a pierdut o cupa si a multe alte puncte,din cauza ,,balbelor'' jenante!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează