FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Daţi afară de pe propriul stadion din cauza datoriilor » Din sezonul viitor nu ştiu pe ce arenă vor evolua

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2015 12:07

U Cluj a fost dată afară de pe stadionul Cluj Arena şi nu va mai putea evolua în următorul sezon pe această arenă.

Societatea care administrează stadionul a decis să nu mai prelungească înţelegerea făcută în 2011, din cauza unei datorii de 45.000 de euro, conform stiridesport.ro.

Cei de la U Cluj nu au precizat în dosarul de licenţiere pe ce stadion vor evolua în sezonul următor, fie în a doua liga sau în Liga 1.

După penalizarea de trei puncte, U Cluj a primit şi o amendă de 50.000 de lei pentru că nu au prezentat un contract semnat cu un stadion, în dosarul de licenţiere.

Clujenii puteau plăti datoria către societatea care administreză stadionul după meciul cu Steaua, cînd din vînzarea de bilete au încasat 60.000 de euro.

"Nu am înţeles pe cei de la Cluj Arena. Puteam semna acel contract sau o anexă şi o depuneam la dosarul de licenţiere şi dacă pînă la finalul sezonului, dacă nu plăteam datoriile puteau să rezilieze contractul. Aşa am încasat o amendă de 50.000 de lei, pe care o puteam da la Cluj Arena.

După meciul cu Steaua am avut de efectuat foarte multe plăţi. Din banii încasaţi, am dat o parte mică la jucători, la angajaţi şi am avut alte cheltuieli", a declarat Vlad Munteanu.

alte trei echipe vor să joace pe Cluj arena

CS U Craiova, ASA Tg. Mureş şi Pandurii vor să evolueze pe Cluj Arena dacă se vor califica în cupele europene.

"Cînd am mers la Comisia de Licenţiere lumea se mira că noi nu avem contract cu stadionul, dar alte trei echipe din Liga 1,CS U Craiova, ASA Tg. Mureş şi Pandurii, aveau înţelegeri semnate cu Cluj Arena că vor juca pe acesta stadion dacă vor participa în cupele europene", a adăugat Vlad Munteanu.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
nicky_ghimpele
nicky_ghimpele  •  23 Mai 2015, 20:12

Societatea care administrează stadionul a decis să nu mai prelungească înţelegerea făcută în 2011, din cauza unei datorii de 45.000 de euro- ce mai stire măi, măi , bine că curcile nu stiu sa citeasca

tonyys
tonyys  •  23 Mai 2015, 18:51

consiliul local ar trebui cel mult sa ia un procent din incasarile din bilete si U Cluj sa nu plateasca nici o chirie.

tonyys
tonyys  •  23 Mai 2015, 18:47

Doar in romania se cer chirii nesimtite pt. stadioane...prin spania,franta...echipele joaca aproape gratis pe terenurile proprii construite de municipalitati.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează