FOTBAL  »  Superliga  »  SUPORTERI

Daum, primele concluzii referitoare la suporterii din România » S-a pus în pielea fanilor rapidiști

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 22:43

Christoph Daum a tras primele concluzii după cele câteva luni petrecute în România și susține că principala diferență dintre suporterii români și cei din străinătate ă constituie faptul că românii nu merg în număr mare pe stadion.

"Diferența dintre suporterii din România și cei din străinătate este în primul rând numărul. Mă uit la meciuri din Liga 1 și sunt șocat de numărul mic de suporteri. Echipele astea au nevoie de suporteri.

Să zicem, de exemplu, că sunt fan Rapid București și merg la meciuri constant și apoi, dintr-o dată, echipa dispare. Asta e un dezastru pentru suporteri", a spus selecționerul neamț într-un interviu pentru eusunt12.ro.

17.946 este media de spectatori pe etapă la meciurile din Liga 1, după primele 15 runde

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1069614773107304
Ayșen Boran  •  09 Noiembrie 2016, 12:07

Daum a pus problema foarte bine,Rapid Buc este echipa care nu trebuia sa dispara de pe scena fotbalistica din liga 1. Fara Rapid ,liga1 nu este condimentata cat ar trebui,suporterii au renuntat sa mai vina pe stadioane din cauza tuturor desfintarilor,depunctarilor ne sportive dictate cu multa dictatura de FRF si LPF,care in ultimii ani au distrus tot fotbalul impreuna cu echipe de marca. Ne-am saturat sa vedem cum se destrama echipe de top pe banda rulanta...Rapid SA trebuia salvata,brendurile se pastreaza vesnic.

ucluj2011
ucluj2011  •  09 Noiembrie 2016, 10:49

100% ADEVĂRAT. Dar nu-i problemă , Rapidul (la fel ca și U Cluj) vas rerveni în prima Ligă. Nu ne permitem ca o echipă ȘI NIȘTE SUPORTERI PRECUM CEI RAPIDIȘTI să dispartă din peisajul și așa foarte sărac al fotbalului românesc.

supereduardo10
supereduardo10  •  09 Noiembrie 2016, 10:33

Un om de fotbal iubitor de sport si corect vorbeste la concret nu balari ca manelistii si parnaiasii de la FCSB

Vezi toate comentariile (6)
Comentează